Stormschade schutting

Wanneer u te maken heeft met stormschade aan uw schutting, kan dit zorgen voor minder privacy, een minder veilig gevoel en geluidoverlast. We begrijpen dan ook dat u de schade aan uw schutting zo snel mogelijk wilt herstellen. De specialisten van Betonnenschutting.com komen eventueel persoonlijk bij u langs om direct reparaties uit te voeren.

  • Snel herstel van stormschade door specialisten
  • In veel gevallen vergoed door verzekeraar
  • Herstellen van schade of plaatsen van nieuwe schutting
  • Schuttingen en bevestigingsmateriaal op voorraad

Hulp nodig bij stormschade? Neem contact op via 0527745437 of info@betonnenschutting.com.

Tips bij stormschade aan de schutting

Na een hevige storm is het belangrijk dat u voordat u de beschadigde schutting herstelt, de schade fotografeert. Noteer daarnaast de datum en het tijdstip van de beschadiging of ontdekking van de schade, zodat u kunt aantonen dat de schade door storm is veroorzaakt. Meld de schade vervolgens bij uw verzekeraar, zodat u aanspraak kunt maken op een eventuele vergoeding. Ga pas na registratie van de schade aan de slag met het repareren van de schutting.

Vergoeding kosten bij schade door storm

De kosten voor het herstellen van stormschade vallen in principe onder de inboedelverzekering. Aan deze vergoeding zitten wel een aantal voorwaarden, die verschillen per verzekeraar. Bij de meeste verzekeraars geldt de vergoeding bijvoorbeeld pas bij schade na windkracht 7, omdat we dan pas officieel spreken van een storm. Als de beschadigde schutting op een erfscheiding staat, is de kans groot dat u de kosten van de schade slechts voor de helft vergoed krijgt. Neem voor meer informatie over vergoeding van de kosten contact op met uw verzekeraar.

Soorten schuttingen

Hoe goed uw schutting bestand is tegen storm is afhankelijk van het soort schutting. De onderkant van de schutting is het meest kwetsbaar. Hierdoor zullen houten schuttingen eerder beschadigen dan schuttingen van beton. Betonschuttingen zijn over het algemeen zeer goed bestand tegen hevige weersomstandigheden, maar met een beetje pech kan een extreme storm toch schade aanrichten.

Meer informatie

Heeft u stormschade aan uw schutting en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Betonnenschutting.com via 0527745437 of info@betonnenschutting.com.