Steensoorten voor uw schanskorf schutting concept

Wanneer u een schanskorf betonschutting bij ons besteld kunt u kiezeb uit verschillende steensoorten kiezen. Bekijk hieronder welke dat zijn.

Noors graniet

Noors graniet

Noors graniet is de standaard steensoort die we vaak in onze schanskorven schuttingen gebruiken. Dit is een stijlvolle breuksteen, afkomstig uit Noorwegen. De steen is grijs van kleur met een vleugje roze en een kleine glinstering wanneer de zon erop schijnt.

 

Basalt

Basalt

Basalt is een moderne, zeer harde steensoort die is gevormd door de stolling van lava. Deze steensoort is heel donker van kleur en zelfs bijna zwart als hij nat is. Door de vorm is deze breuksteen uitermate geschikt voor gebruik in schanskorven.

 

Ardenner steen

Ardenner

De Ardenner is een stijlvolle, grijs gekleurde steensoort afkomstig uit de Ardennen. De stenen verschillen wat van kleur, waardoor er een speels en natuurlijk effect ontstaat. Vanwege de hardheid van de steen is deze zeer geschikt om schanskorven mee te vullen.

 

Duits kalksteen

Duitse kalksteen

Deze steensoort is afkomstig uit een kalksteengroeve in Duitsland. De grijze kleur zorgt voor een luxueuze uitstraling in uw tuin. De Duitse kalksteen is ook zeer geschikt voor de wat kleinere schanskorven.

 

Grauwacke

Grauwacke

De Grauwacke steen geeft een mooie, kleurrijke uitstraling aan uw tuin. Door de diverse mineralen in de steen, bestaat deze namelijk uit verschillende kleurtinten. Ook de variatie in structuur maakt dit een prachtige steen voor in een schanskorf schutting.

Wilt u meer weten over de steensoorten of over onze betonschuttingen? Neem contact met ons op via 0527 745 437 of via het contactformulier.