Offerte binnen 72 uur wegens drukte. Onze showtuin is altijd vrij toegankelijk. 2e pinksterdag is de showtuin vrij toegankelijk. Er is dan geen adviseur aanwezig. 

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Showtuin

Bezoek onze showtuin

Bij het kiezen van een betonnen schutting is het handig om de schutting in het echt te kunnen zien. Daarom is het bij Betonnenschutting.com mogelijk om de betonnen schuttingen te bekijken en voelen in onze showtuin te Rutten. 

Adres showtuin

Ambachtstraat 9 

8313 AV Rutten

Noordoostpolder

 

showtuin betonnenschutting

 

Bezoekadres en showtuin

De showtuin is ten alle tijden vrij toegankelijk, ook in de avond.

Openingstijden showtuin en telefoon tijdens Corona tot 1 september

  • Ma:   9:00-17:00 
  • Di:     9:00-14:00 
  • Wo:   telefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur
  • Do:    9:00-14:00
  • Vr:     9:00-17:00 
  • Za:    telefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur
  • Zo:    telefonisch gesloten/showtuin vrije inloop zonder adviseur

 

 

Doe inspiratie op in de showtuin

Door de showtuin wordt het voor u nog makkelijker een keuze te maken. Op locatie zijn al onze betonnen schuttingen te bezichtigen. U kunt het complete assortiment van Betonnenschutting.com aanschouwen in onze  showtuin. Zo krijgt u bij daglicht een reëel beeld van hoe het er in uw tuin uit komt te zien. Daarnaast ziet u meteen dat onze betonnen schuttingen duurzaam en onderhoudsarm zijn.

Wij geven u graag een rondleiding door de showtuin. Daarnaast bieden wij advies over de afwerking en plaatsing van uw betonschutting. Om een perfecte tuin af te leveren denken wij graag met u mee over tuinideeën en andere wensen. En bent u er helemaal uit? Dan ontvangt u direct van ons de offerte.

 

Wat zijn de voordelen van een bezoek aan onze showtuin?

U wordt geholpen door een specialist

U krijgt advies van onze vaste hoveniers. Zij zijn specialist in hun vakgebied en helpen u verder bij het maken van de juiste keuze.

 

De showtuin geeft u de mogelijkheid de betonschutting te zien voor uw aankoop

Door de showtuin te bezoeken, kunt u ons aanbod aanschouwen voordat u deze bestelt. De voorbeelden in de showtuin geven een waarheidsgetrouw beeld van de beton schuttingen. Ook laat het ons ruime assortiment zien.

 

U ondervindt de voordelen van een betonschutting ten opzichte van reguliere schuttingen

De betonnen schuttingen staan buiten in onze showtuin. Zo ziet u een eerlijk beeld van hoe de beton schuttingen er een tijd na plaatsing uit zien.

 

Impressie

De experts van Betonnenschutting.com leiden u graag rond door onze showtuin. Hieronder ziet u wat u kan verwachten bij een bezoek aan onze showtuin in Rutten.

 

Wat zeggen onze klanten over de showtuin?

 

Fam. Langehoek: “De showtuin geeft een mooi beeld van hoe een betonschutting er uit ziet. Je krijgt een eerlijk advies.”

 

Fam. De Bruijne: “Wij hebben een lange autorit gemaakt om de showtuin te bezoeken van betonnenschutting.com. Het was de rit waard. Ruim aanbod en je krijgt goed advies. Onze schutting staat er inmiddels mooi bij.”

 

Bezoek de showtuin van Betonnenschutting.com

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting of wilt u een schutting van Betonnenschutting.com eens in het echt zien? Bezoek dan onze showtuin in de Noordoostpolder. Op afspraak kunnen wij u ook van dienst zijn buiten de openingstijden van de showtuin. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van een perfecte tuin. Wilt u een afspraak maken buiten de openingstijden? Neem dan contact op via 0527 745437, of info@betonnenschutting.com.

Loading...
Laden...