Schanskorf schutting

BETON SCHANSKORVEN SCHUTTING VERZINKT

Schanskorf schuttingen worden steeds vaker toegepast en voegen een decoratief element toe aan uw tuin. Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin op Betonnenschutting.com.

 • Eenvoudig zelf te plaatsen
 • Weinig onderhoud
 • Recyclebaar
 • Decoratief
 • Modern

De steensoort die we standaard gebruiken voor schanskorven is Noors graniet van hoogwaardige kwaliteit. We voorzien uw schutting met schanskorf echter ook van andere steensoorten, indien u dit wenst. Voor een speels effect voegt u een doorkijkhaard toe aan uw schanskorf schutting. Bekijk ons aanbod doorkijkhaarden en ontdek de mogelijkheden.

U profiteert van deze voordelen als u uw schutting met schanskorven bestelt bij Betonnenschutting.com:

 • Wij passen een schutting geheel aan naar uw wensen
 • Gratis vrijblijvende offerte op maat
 • 15 jaar garantie op betonnen onderdelen
 • Extra service: professionele hoveniers die uw schutting plaatsen

  (houd er rekening mee dat de schutting nog ongeveer 10 cm de grond in gaat)

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

PRIJS VAN EEN SCHANSKORF SCHUTTING

De prijs van een schanskorf schutting gaat op aanvraag. Het vaststellen van de prijs hangt af van uw persoonlijke wensen en de afmetingen van de schutting. Wilt u meer informatie over de prijs van een schanskorf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SCHANSKORF MET BETON

Een betonnen schutting gaat perfect samen met een schanskorf. Daarom komt deze combinatie vaak voor. De betonnen look en de stenen die we in de schanskorf plaatsen, smelten samen tot een mooi geheel met een moderne uitstraling.

UNIEKE SCHANSKORF SCHUTTING OP MAAT

Een schutting met schanskorf is geheel aan te passen naar uw eigen wensen. Zo bepaalt u zelf de afmetingen, eventuele toevoegingen en de steensoort waar u uw schanskorf schutting mee vult. Ga voor de moderne, strakke uitstraling van ons Noorse graniet of kies een ander steensoort. Zo creëert u een unieke schanskorf voor uw schutting die geheel aansluit op uw wensen.

EEN SCHANSKORF KOPEN BIJ BETONNENSCHUTTING.COM

Wanneer u kiest voor een schanskorf van Betonnenschutting.com, bent u verzekerd van een schanskorf die jarenlang meegaat. Op al onze betonnen onderdelen ontvangt u een garantie van 15 jaar.

Onze schuttingen met schanskorf zijn gemaakt van duurzaam materiaal en vergen weinig onderhoud, waardoor u er lang plezier van heeft, zonder er veel tijd in te hoeven stoppen. Indien u dit wenst, plaatsen onze hoveniers de schutting met schanskorven in uw tuin. Wilt u meer informatie over een beton schutting met schanskorven en de bijbehorende prijzen? Vul dan het onderstaande offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is een schanskorf?

Een schanskorf is een korf die gemaakt is van aan elkaar gelaste stalen draden. Hierdoor vult u de korf eenvoudig met stenen. Een schanskorf is zeer duurzaam vanwege het gebruik van natuurlijk materiaal.

Waarom kiezen voor een schanskorf?

U past een schanskorf toe in uw schutting voor een speels en modern effect. Daarnaast is een schanskorf een duurzame optie, vanwege het gebruik van natuurlijke producten. U kiest ook voor een schanskorf, omdat het een onderhoudsarme optie is.

Kan ik zelf een schutting met schanskorf samenstellen?

Bij Betonnenschutting.com kiest u zelf de afmetingen en de steensoort voor uw schanskorf, wat zorgt voor een unieke schutting.

Hoe maak ik zelf een schanskorf?

Allereerst zorgt u voor een goede fundering bij het plaatsen van een schanskorf. Een schanskorf is namelijk zwaar en oefent veel druk uit op de grond. We raden daarom een ondergrond van beton aan. Wanneer de schanskorf staat, vult u hem met stenen. Begin eerst met de grotere stenen en voeg daarna de kleine stenen toe. De kleine stenen vallen tussen de grote stenen door, wat zorgt voor een goede verdeling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schanskorf schutting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − drie =