Prijzen van een beton schutting

Bij Betonnenschutting.com berekenen wij de prijs voor een betonschutting per strekkende meter. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze schuttingen en de bijbehorende prijs. Deze prijs is de basisprijs op basis van 1,80 meter hoogte. Toevoegingen kunnen de uiteindelijke kosten hoger doen uitvallen. Onze ervaren hoveniers kunnen ook een totaalpakket leveren voor uw tuin. Zij zijn u van dienst bij het verwijderen van de oude schutting, het plaatsen van de nieuwe schutting en zelfs bij een complete tuinverbouwing. Kijk voor meer informatie bij het kopje maatwerk.

Beton schutting cottage motief

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

beton schutting Cottage motief. Een schutting met een ruwe, stoere look. Het strakke motief met een natuurlijke uitstraling past in vele tuinstijlen. Ga voor wit, grijs, antraciet of taupe en voeg dat unieke element toe aan uw tuin.

Meer informatie

Beton schutting Rots

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Onze bestseller: de beton schutting Rots. Een schutting met een ruwe, stoere look. Het strakke motief met een natuurlijke uitstraling past in vele tuinstijlen. Ga voor wit, grijs, antraciet of een andere kleur en voeg dat unieke element toe aan uw tuin.

Meer informatie

Beton schutting Nostalgie

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

De details en uitstraling van onze betonnen Nostalgie schutting maakt het een aanwinst voor uw tuin. De worden met dubbelzijdig Nostalgie motief uitgevoerd. Tevens kunnen wij de schutting monteren voor u.

Meer informatie

Beton schutting Romania

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Deze schutting met het Romania motief heeft een zeer luxe uitstraling en is ook verkrijgbaar met toogplaten voor een speels effect. Indien gewenst, kunnen de betonnen onderdelen van de schutting afgewerkt worden met sierlateien en de palen met diamantvormige paalkappen.

Meer informatie

Beton schutting Robuust

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Deze beton schutting met Robuust motief is nieuw in ons assortiment. Dit motief past in elke tuin en kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden. De betonschutting is leverbaar in antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting gemetseld steen

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

De betonnen schutting met gemetseld steen motief is een echte aanwinst voor uw tuin. Deze betonschutting is een goedkoop alternatief voor een stenen muur. U heeft keuze uit antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting Hout motief

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

De betonnen schutting met hout motief kan geplaatst worden in elke tuin, optioneel zijn luxe sierlateien en paalkappen. De betonschutting is te bestellen in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting Glad

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Een betonnen schutting met een glad uiterlijk kopen voor een luxe uitstraling. Vrijblijvende offerte en 15 jaar garantie op uw beton schutting.

Meer informatie

Beton schutting Graniet

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Dit is een stoere, stevige beton schutting die geschikt is voor bijna elke tuin. Hij is leverbaar met gladde palen, sierlateien en paalkappen. Wilt u een extra robuuste uitstraling? Ga dan voor een betonnen schutting met palen, sierlateien en paalkappen met hetzelfde granieten motief.

Meer informatie

Lariks schutting van beton

Vanaf € 158,00 p.m. incl. BTW*

De beton schutting met Lariks motief is een prachtige en duurzame schutting.

Meer informatie

Maatwerk door onze schuttingbouwers

Bovenstaande prijzen zijn alleen voor de schutting zelf. Onze monteurs helpen u ook graag bij het plaatsen van deze schutting en het verwijderen van de oude schutting.  Wij stellen hiervoor altijd een offerte op maat op. Om een offerte aan te vragen kunt u contact met ons opnemen.

Prijsopbouw van uw schutting met beton

De prijs van een betonschutting is van een aantal factoren afhankelijk. Op deze pagina vindt u de basisprijs per strekkende meter. De totale kosten kunnen hoger uitvallen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

  • De hoogte van de schutting

De schuttingen van betonnenschutting.com kunnen opgebouwd worden in hoogtes van 36 cm tot 3,24 meter hoog. In de basisprijs gaan wij uit van een schutting van 1,80 meter hoog.

  • Aantal hoeken

Veel standaard schuttingen hebben 2, 3 of 4 hoeken. Door de vorm of opbouw van uw tuin kan het noodzakelijk zijn om meer hoeken toe te voegen. Dit heeft effect op de prijs; meer hoeken betekent namelijk automatisch meer palen en meer maatwerk voor de schuttingdelen.

  • Motief

Bij Betonnenschutting.com leveren  wij de schuttingen met dubbelzijdig motief. Bij een dubbelzijdig motief is zowel de voor- als de achterkant van de schutting voorzien van het gewenste motief.

  • Kleur

Wij kunnen de betonschutting leveren in diverse kleuren; antraciet, grijs, taupe en wit. Kijk voor een compleet overzicht op onze betonschutting pagina.

  • Paalkappen en lateien

Onze schuttingen kunnen worden afgewerkt met een extra optie. Bovenop de bovenste betonplaat kan een sierlatei van beton aangebracht worden en de schuttingpalen kunnen worden afgewerkt met een piramidevormige afdekkap van beton.

  • Poort

Wij kunnen de betonschutting compleet met poort leveren. Net als bij de hoeken geldt dat er bij de keuze voor een poort mogelijk meer maatwerk nodig is. De positie en afmeting van de gekozen poort heeft namelijk effect op de breedte van de schuttingdelen. Wanneer wij hier maatwerk moeten toepassen, heeft dit invloed op de prijs.

Bovenstaande factoren maken het lastig om op voorhand een complete prijsopgaaf te communiceren. Betonnenschutting.com werkt daarom op offertebasis. Neem gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen voor uw betonschutting of voor een compleet maatwerkpakket voor uw tuin. U kunt onze klantenservice bereiken op het telefoonnummer 0527745437.