Poorten & Schermen

De stevige schuttingen met een houten poort in een stalen frame en verstelbare scharnieren zorgen ervoor dat jouw tuin of erf in Helmond goed bereikbaar blijft. Het stalen frame van de tuinpoort die wij vervaardigen voorkomt het kromtrekken van het hout en geeft stabiliteit aan de constructie. De poorten, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zijn uitgerust met hoogwaardig hang- en sluitwerk. De houten poort die je kunt laten plaatsen in jouw tuin in Helmond of elders in Nederland is voorzien van RVS dag- en nachtsloten met cilinder. Onze poorten worden geïnstalleerd in een kozijn.

Ontvang deskundig advies of vraag een offerte aan

Onze specialisten weten precies hoe ze een schutting een luxe uitstraling kunnen geven. Laat ons daarom jouw projectwensen kennen, of maak een afspraak om onze buitenshowroom te bezoeken voor uitgebreid advies. Bovendien zijn wij experts in schuttingbouw, dus je kunt het plaatsen van een schutting gerust aan ons overlaten.

Onze projecten

Onze reviews

5/5

Zeer tevreden met de eerlijke informatie naar de eventuele aankoop van de betonschutting toe.We zijn zeer vakkundig en vooral open en zonder enige druk geholpen met de keuze van een betonschutting.

5/5

"Ruime keus schuttingen, duidelijke offerte en erg fijn dat we de modellen in de showtuin kunnen bekijken."