U bent van harte welkom in onze showtuin. Let op de aangepaste openingstijden in December. Zaterdags alleen op afspraak geopend!

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Over betonnenschutting.com

Wilt u graag een betonschutting kopen? Online bieden wij een breed assortiment aan betonnen schuttingen. Betonnenschutting.com is dé leverancier wanneer het gaat om stijlvolle, duurzame schuttingen. 

Betonnenschutting.com is onderdeel van Tuinweelde. De afgelopen jaren hebben we gezien dat de vraag naar betonnen schuttingen toeneemt. En waarom zou het ook niet? De voordelen zijn eindeloos. Zo heeft een betonschutting een lange levensduur, vergt het weinig onderhoud en komt het in vele, stijlvolle motieven.

 
Beton schutting met motief Beton schutting zonder motief
Rots motief Glad
Nostalgie motief  
Romania motief  
Gemetseld steen  
Mediterraans motief  
Graniet motief  
Rustiek motief  
Gebroken steen motief  
Schanskorven  

 

Al jaren plaatsen wij betonnen schuttingen bij particulieren. Ons team bestaat uit louter vakbekwame professionals die weten wat ze doen. Wilt u graag meer weten over een betonnenschutting of het plaatsen ervan? U kunt ons bereiken op het nummer 0527 274 505 of stuur een Whatsapp naar 06 523 23 758. Wij staan u met plezier dan zo snel mogelijk te woord.

Wilt u met eigen ogen ervaren wat een beton schutting voor uw tuin kan betekenen? Breng dan een bezoekje aan onze showtuin in Noordoostpolder.

 

Bezoekadres

TuinWeelde 
Klutenpad 20D
8312 PK Creil
Noordoostpolder
Telefoon: 0527 274 505
WhatsApp: 06 523 23 758
 

Openingstijden showtuin*

Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: 9.00-12.00
Do:  10.00-15.00
Vrij:  10.00-17.00
Zat:  op afspraak
Zo:  Gesloten

 

*Wij verzoeken u vriendelijk om niet buiten openingstijden bij ons aan te komen om teleurstellingen te voorkomen.. Het hek is dan dicht en de tuin is dan niet zichtbaar.

Loading...
Laden...