Nostalgie motief

BESCHRIJVING

  • Met dubbelzijdig motief
  • In 3 verschillende kleuren leverbaar
  • Volledig naar uw wensen aangepast

Een betonschutting met nostalgie motief is een aanwinst voor uw tuin of terras en geeft een zomerse en mediterrane sfeer. Het strakke design van deze schutting met nostalgisch motief kan volledig naar uw smaak en stijl worden aangepast. Een betonnen schutting heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een gemetselde muur. Zo hoeft u voor het plaatsen van een betonschutting geen fundering aan te leggen, maar heeft een schutting van beton wel dezelfde duurzaamheid als een gemetselde schutting. Daarnaast is een betonschutting aanzienlijk goedkoper dan een gemetselde schutting.

Beton schutting Nostalgie

Vanaf € 153,73 p.m. incl. BTW

De details en uitstraling van onze betonnen Nostalgie schutting maakt het een aanwinst voor uw tuin. De worden met dubbelzijdig Nostalgie motief uitgevoerd. Tevens kunnen wij de schutting monteren voor u.

Meer informatie

Beton schutting Graniet

Vanaf € 153,73 p.m. incl. BTW

Dit is een stoere, stevige beton schutting die geschikt is voor bijna elke tuin. Hij is leverbaar met gladde palen, sierlateien en paalkappen. Wilt u een extra robuuste uitstraling? Ga dan voor een betonnen schutting met palen, sierlateien en paalkappen met hetzelfde granieten motief.

Meer informatie