Lariks schutting van beton

Een betonnen schutting met lariks motief is een goed alternatief voor een echte lariks schutting. De schuttingen zijn namelijk volledig gemaakt van beton. Het voordeel hiervan is dat het, in tegenstelling tot echt lariks, zeer goed bestand is tegen alle weersinvloeden en het langer meegaat.

Lariks schutting van beton zelf samenstellen

De lariks schutting van beton verkopen we bij Betonnenschutting.com in 4 verschillende kleuren, namelijk antraciet, stampgrijs, taupe en wit. Daarnaast heeft u zelf de keuze met hoeveel betonplaten deze wordt opgebouwd. Tevens is het mogelijk om deze op te bouwen met een poort. Bovenop de schutting kunt u naar wens een sierlatei plaatsen.

Betonnen schuttingen van hoge kwaliteit

Bestel een lariks schutting van beton en profiteer van vele voordelen:

  • Onderhoudsarm en duurzaam
  • Keuze uit diverse kleuren
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Professionals die uw schutting plaatsen

Een betonnen schutting met lariks motief is een lust voor het oog en zorgt voor jarenlang tuinplezier. Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via ons formulier. Neem gerust contact met ons op mochten er vragen zijn.

    Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

Beschrijving van een betonnen schutting met lariks motief

De betonplaten van de schutting met lariks motief zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Een lariks motief plaat is 12 of 24 cm hoog. Wij kunnen deze platen in verschillende hoogtes op elkaar plaatsen. Hier bovenop kunt u naar wens een sierlatei plaatsen.

Kosten betonschutting lariks motief

We verkopen onze duurzame lariks schuttingen van beton vanaf € 158,00 per meter, inclusief btw. Dit komt hoger uit dan een standaard schutting van echt lariks hout, omdat onze schuttingen langer meegaan en aan uw wensen worden aangepast.

*De aangegeven prijs is gebaseerd op een hoogte van 180 cm en het door uzelf afhalen en plaatsen van de schutting.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze lariks schuttingen van beton of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Bel:0527745437  Vraag een offerte aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lariks schutting van beton” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *