Hout-betonschutting Romania

De hout beton schutting met Romania motief is een schutting die een prachtige sfeer in uw tuin creëert. Door de hoogwaardige kwaliteit van deze schutting kunt u er jarenlang van genieten. De palen worden afgewerkt met een bol-punt- of vlakke kop. De schutting wordt opgebouwd uit 1 of 2 betonnen platen van 36 cm hoogte per stuk.

Daar bovenop komt naar keuze een sierlatei. Het scherm is gemaakt van geïmpregneerd grenen planken die 17 mm dik zijn en een geïmpregneerd grenen afdekkap. Deze afdekkap beschermd uw schutting tegen binnendringen van water in het hout, waardoor de levensduur wordt verlengd. Uiteraard kunt u er zelf ook voor kiezen om opties weg te laten of toe te voegen.

* De aangegeven prijs is per strekkende meter en gebaseerd op een hoogte van 180 cm, waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het afhalen en plaatsen van de schutting.

In het onderstaande formulier kunt u uw aanvullende wensen aangeven, zodat wij een passende offerte kunnen opstellen.

Vanaf €134,34 p.m.

    Voeg hier een afbeelding toe van uw huidige schutting indien u uw schutting wilt laten verwijderen. (enkel JPG-bestanden)


Onze reviews

5/5

Zeer tevreden met de eerlijke informatie naar de eventuele aankoop van de betonschutting toe.We zijn zeer vakkundig en vooral open en zonder enige druk geholpen met de keuze van een betonschutting.

5/5

"Ruime keus schuttingen, duidelijke offerte en erg fijn dat we de modellen in de showtuin kunnen bekijken."