Hout-betonschutting Robuust

  • Volledig aanpasbaar naar uw wensen

Het Robuuste motief is ons nieuwste motief en nu al ontzettend populair. Deze schutting kan worden opgebouwd uit 2 betonplaten met daar bovenop een sierlatei van beton. Uiteraard kunt u ook kiezen voor 1 onder plaat en een afwerking zonder sierlatei. De grenen schermen zijn 17 mm dik en worden altijd voorzien van een grenen, piramidevormige afdekkap. De palen zijn van glad beton en zijn afgewerkt met een bol-punt- of vlakke kop. U kunt ook kiezen voor een schutting met sleufpalen, hierdoor is het beslag niet zichtbaar.

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik. Plaat: 36 cm hoog en 184 cm breed, motief dubbelzijdig verkrijgbaar. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Hoe meer planken er in de schutting verwerkt worden, hoe groter de privacy. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals bankirai, keruing en robinia. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren.

* De aangegeven prijs is per strekkende meter en gebaseerd op een hoogte van 180 cm, waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het afhalen en plaatsen van de schutting.

In het onderstaande formulier kunt u uw aanvullende wensen aangeven, zodat wij een passende offerte kunnen opstellen.

Vanaf €134,34 p.m.

    Voeg hier een afbeelding toe van uw huidige schutting indien u uw schutting wilt laten verwijderen. (enkel JPG-bestanden)


Onze reviews

5/5

Zeer tevreden met de eerlijke informatie naar de eventuele aankoop van de betonschutting toe.We zijn zeer vakkundig en vooral open en zonder enige druk geholpen met de keuze van een betonschutting.

5/5

"Ruime keus schuttingen, duidelijke offerte en erg fijn dat we de modellen in de showtuin kunnen bekijken."