Hout-betonschutting Gemetseld Steen

 • In verschillende houtsoorten leverbaar (bekijk hier de houtsoorten)
  • Keruing
  • Vuren
  • Douglas
  • Nobifix
  • Grenen
 • Volledig aanpasbaar naar uw wensen

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik.Plaat: 36 cm hoog en 184 breed, motief dubbelzijdig. Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting.

Ons klassieke motief is het gemetselde steenmotief. De schutting wordt opgebouwd uit 2 betonplaten met daar bovenop een sierlatei van beton. U kunt natuurlijk ook kiezen voor 1 onder plaat en een schutting zonder sierlatei. De schermen zijn gemaakt van 17 mm dik grenen hout en worden standaard voorzien van een afdekkap. De palen zijn glad afgewerkt en hebben een bol-punt- of vlakke kop. Tevens is het mogelijk om gebruikt te maken van sleufpalen, hierbij zijn er geen bevestigingsbeugels voor de tuinschermen zichtbaar, de tuinschermen worden namelijk in de sleuf van de palen geplaatst. Ook deze optie behoort tot de mogelijkheden.

* De aangegeven prijs is per strekkende meter en gebaseerd op een hoogte van 180 cm, waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het afhalen en plaatsen van de schutting.

In het onderstaande formulier kunt u uw aanvullende wensen aangeven, zodat wij een passende offerte kunnen opstellen.

Vanaf €127,50 p.m.

  Voeg hier een afbeelding toe van uw huidige schutting indien u uw schutting wilt laten verwijderen. (enkel JPG-bestanden)


Onze reviews

5/5

Zeer tevreden met de eerlijke informatie naar de eventuele aankoop van de betonschutting toe.We zijn zeer vakkundig en vooral open en zonder enige druk geholpen met de keuze van een betonschutting.

5/5

"Ruime keus schuttingen, duidelijke offerte en erg fijn dat we de modellen in de showtuin kunnen bekijken."