Hout-betonschutting Gebroken Steen

Paal: in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Deze schutting is ook geschikt om hoogteverschillen op te vangen mede door het gebruik van dubbele onder platen. De palen zijn 10 x 10 cm dik. Plaat: 36 cm hoog en 184 breed, motief dubbelzijdig Scherm: 17 mm dik geïmpregneerd grenen. U kunt kiezen uit 19, 21 of 23 planks schermen. Er zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar zoals keruing, douglas, vuren en nobifix. Afdekkap: de houten afdekkap zit standaard op deze schutting. Kleur betonpalen en platen: antraciet, stampbeton grijs, taupe of wit. 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen. Het is mogelijk om deze schutting door ons te laten monteren

Deze luxe schutting is een lust voor het oog. De combinatie van de betonnen platen met het gebroken steen motief en de strakke grenen houten schermen is er 1 om jarenlang plezier aan te beleven. Deze schutting kan opgebouwd worden uit 1 of 2 onder platen. Ook is er de keus om aan 1 kant het gebroken steen motief met aan de andere zijde een afwijkend motief te nemen. De palen zijn glad afgewerkt en hebben een bol-punt- of een vlakke kop. Onze schermen hebben standaard een afdekkap aan de bovenkant. Om deze schutting volledig af te werken maken wij standaard gebruik van de sierlatei bovenop de platen. Dit is een sierlijke betonnen afdekkap die de schutting een luxe uitstraling geeft. Uiteraard is het mogelijk deze weg te laten. U zegt het maar. Is uw interesse gewekt? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan:

Vanaf €65,12 p.m.

    Voeg hier een afbeelding toe van uw huidige schutting indien u uw schutting wilt laten verwijderen. (enkel JPG-bestanden)


Onze reviews

5/5

Zeer tevreden met de eerlijke informatie naar de eventuele aankoop van de betonschutting toe.We zijn zeer vakkundig en vooral open en zonder enige druk geholpen met de keuze van een betonschutting.

5/5

"Ruime keus schuttingen, duidelijke offerte en erg fijn dat we de modellen in de showtuin kunnen bekijken."