Hout-betonschutting Cottage Motief

Binnen ons assortiment hebben wij volop keuze uit verschilende motieven. Cottage motief is er 1 van. Met de grove uitstraling waant u zich in een landelijke tuin. De cottage motief platen zijn in 4 kleuren verkrijgbaar: grijs, wit, taupe en antraciet. Het materiaal bestaat uit hoogwaardig gewapend beton. De platen zijn 36 cm hoog en worden met elkaar verbonden d.m.v.een “mes en groef verbinding”. Hiermee verkrijgt u een strakke passing van de betonplaten, welke niet onderling kan verschuiven. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Optioneel zijn de sierlateien bovenop de betonplaten. De palen zijn verkrijgbaar met een bol-punt- of vlakke kop.

* De aangegeven prijs is per strekkende meter en gebaseerd op een hoogte van 180 cm, waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het afhalen en plaatsen van de schutting.

In het onderstaande formulier kunt u uw aanvullende wensen aangeven, zodat wij een passende offerte kunnen opstellen.

Vanaf €134,34 p.m.

    Voeg hier een afbeelding toe van uw huidige schutting indien u uw schutting wilt laten verwijderen. (enkel JPG-bestanden)


Onze reviews

5/5

Zeer tevreden met de eerlijke informatie naar de eventuele aankoop van de betonschutting toe.We zijn zeer vakkundig en vooral open en zonder enige druk geholpen met de keuze van een betonschutting.

5/5

"Ruime keus schuttingen, duidelijke offerte en erg fijn dat we de modellen in de showtuin kunnen bekijken."