Het plaatsen van een beton schutting

De professionele schuttingbouwers van Betonnenschutting.com hebben veel ervaring met het plaatsen van beton schuttingen. Zeker wanneer uw tuin een bijzondere vorm heeft, is het plaatsen van een betonnen schutting precisiewerk. Wij hebben een uitgebreid assortiment beton schuttingen met verschillende motieven. Onze monteurs plaatsen de schutting van uw wens precies op maat. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

  • Maatwerk: van advies tot montage
  • Snelle plaatsing van uw beton schutting
  • Een beton schutting die helemaal naar uw wens is
  • 15 jaar garantie op de betononderdelen
  • Uw beton schutting geplaatst voor een scherpe prijs

Een beton schutting is een moderne en duurzame afscheiding voor uw tuin. Met onze beton schuttingen vermindert u geluidsoverlast, windoverlast en u creëert meer privacy in uw tuin. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit gewapend beton waardoor u jarenlang plezier heeft van uw beton schutting. Het plaatsen nemen wij u graag uit handen zodat u zeker bent van een professionele en nauwkeurige montage van uw schutting. Bij plaatsing doorlopen we globaal gezien vier stappen:

Stap 1: de voorbereiding

Tijdens de voorbereiding bespreken we het type beton schutting dat u wilt. Verder brengen we uw aanvullende wensen en de vorm van uw tuin in kaart. We bekijken of de tuin een afwijkende vorm heeft waar onze monteurs rekening mee dienen te houden. Met behulp van deze informatie weten we welke materialen nodig zijn voor het plaatsen van uw schutting. Onze monteurs brengen deze materialen vervolgens mee wanneer zij uw beton schutting plaatsen.

Stap 2: gaten graven in de grond

Wanneer we bij u op locatie komen, starten we met het voorbereiden van de grond. Met de door ons meegebrachte materialen boren we op efficiënte wijze gaten in de grond. Deze gaten zijn nodig voor het plaatsen van de palen van uw beton schutting.

Stap 3: het plaatsen van de beton schutting

De platen rusten op het eind van de sleuf tussen de palen. De palen staan vast in de mortel. In de meeste gevallen moet het laatste deel van de beton schutting op maat gemaakt worden, dit wordt daarom ook wel het pasvak genoemd. De betondelen van uw schutting maakt Betonnenschutting.com vakkundig voor u op maat. U heeft hierbij de keuze om de schutting helemaal aan te laten passen naar uw wensen. Zo is het tegenwoordig mogelijk om de beton schutting uit te voeren met een dubbelzijdig motief. Het rots motiefgemetselde motief of het gladde motief van uw betonnen schutting is dan aan beide zijden zichtbaar.

Stap 4: het resultaat

Zodra we het pasvak voor u op maat gemaakt en gemonteerd hebben, staat uw betonnen schutting op zijn plaats. We laten het terrein netjes achter waarna u geniet van uw op maat gemaakte beton schutting.

Prijzen voor het plaatsen van een beton schutting

Bij Betonnenschutting.com bent u verzekerd van een snelle, nauwkeurige plaatsing door ervaren monteurs. Wij hanteren een vaste en scherpe prijs per meter. De precieze prijs voor het plaatsen van een beton schutting hangt af van diverse factoren. Zo speelt de grootte van uw tuin mee bij de prijsbepaling. Een grotere tuin zorgt vanzelfsprekend voor een grotere omheining, waardoor de prijs hoger uitvalt.

Bent u benieuwd naar wat het plaatsen van een beton schutting u kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een van de betonnen schuttingen uit ons assortiment. Neem contact met ons op door te bellen naar 0527745437 of vraag een offerte aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen