Geluidswerende schutting

U wilt natuurlijk optimaal kunnen genieten van uw tuin. Geluidsoverlast kan het comfort echter flink verstoren. Betonnenschutting.com biedt de ideale oplossing tegen geluidsoverlast. In ons assortiment vindt u een groot aanbod met diverse geluidswerende schuttingen gemaakt van beton. Onze betonschuttingen zijn duurzaam en zorgen voor meer privacy in uw tuin. Bij Betonnenschutting.com bent u altijd verzekerd van een hoogstaande schutting. Bovendien geven we 15 jaar garantie op al onze schuttingen.

  • Geluidswerende schuttingen gemaakt van beton
  • Betonschuttingen op maat
  • Profiteer van duurzaamheid en privacy
  • Met 15 jaar garantie
  • Ontvang uw offerte binnen 24 uur

Beton schutting Nostalgie

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

De details en uitstraling van onze betonnen Nostalgie schutting maakt het een aanwinst voor uw tuin. De worden met dubbelzijdig Nostalgie motief uitgevoerd. Tevens kunnen wij de schutting monteren voor u.

Meer informatie

Beton schutting Romania

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Deze schutting met het Romania motief heeft een zeer luxe uitstraling en is ook verkrijgbaar met toogplaten voor een speels effect. Indien gewenst, kunnen de betonnen onderdelen van de schutting afgewerkt worden met sierlateien en de palen met diamantvormige paalkappen.

Meer informatie

Beton schutting Robuust

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Deze beton schutting met Robuust motief is nieuw in ons assortiment. Dit motief past in elke tuin en kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden. De betonschutting is leverbaar in antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting gemetseld steen

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

De betonnen schutting met gemetseld steen motief is een echte aanwinst voor uw tuin. Deze betonschutting is een goedkoop alternatief voor een stenen muur. U heeft keuze uit antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting Hout motief

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

De betonnen schutting met hout motief kan geplaatst worden in elke tuin, optioneel zijn luxe sierlateien en paalkappen. De betonschutting is te bestellen in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting Glad

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Een betonnen schutting met een glad uiterlijk kopen voor een luxe uitstraling. Vrijblijvende offerte en 15 jaar garantie op uw beton schutting.

Meer informatie

Beton schutting Graniet

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW*

Dit is een stoere, stevige beton schutting die geschikt is voor bijna elke tuin. Hij is leverbaar met gladde palen, sierlateien en paalkappen. Wilt u een extra robuuste uitstraling? Ga dan voor een betonnen schutting met palen, sierlateien en paalkappen met hetzelfde granieten motief.

Meer informatie

Houtbetonschutting versus andere schuttingen

Een schutting gemaakt van hout of kunststof is vaak niet genoeg om geluid buiten de tuin te houden. Deze schuttingen hebben namelijk veel naden en gaatjes waar geluid door kan binnendringen. Als u in een lawaaierige omgeving woont, merkt u al gauw dat dit erg storend kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan geluiden geproduceerd door uw buren, blaffende honden en spelende kinderen. Verhoog het comfortgehalte in uw tuin en plaats betonschuttingen. Onze betonschuttingen verbeteren de geluidsisolatie in uw tuin. Daarnaast zijn ze duurzaam, bieden ze een fraai uitzicht en verhogen ze de privacy in uw tuin.

Geluidswerende beton schutting met een fraai uitzicht

De geluidswerende betonschuttingen van Betonnenschutting.com zijn niet alleen erg handig voor het weren van geluid, ze bieden ook nog eens een fraai uitzicht. Onze schuttingen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo hebben we altijd een betonschutting die past bij uw tuin. Creëer een stoere, robuuste tuin en laat een betonschutting van graniet plaatsen. Wilt u liever een strakke, luxe uitstraling? Kies dan voor een betonnen schutting met het Romania motief. In ons assortiment vindt u betonschuttingen met motief, maar ook gladde schuttingen voor een moderne uitstraling.

De afmetingen van uw geluidsdichte schutting

De hoogte van uw schutting heeft invloed op hoe goed het geluid wordt buitengehouden. Een hogere schutting kan leiden tot een betere geluidsisolatie. Onze betonschuttingen worden geleverd met een standaardhoogte van 180 cm. Wenst u een hogere schutting? Dan kan! Wij maken schuttingen tot 324 centimeter. Op het offerteformulier kunt u de gewenste hoogte aangeven. Als u niet zeker weet welke hoogte het beste past bij uw tuin, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Het plaatsen van een geluidswerende schutting

Het plaatsen van een betonschutting vergt precisie. U kunt ervoor kiezen om zelf uw schutting te plaatsen. Dit bespaart geld en bovendien kunt u hier uw creativiteit volledig op loslaten. Wilt u liever hulp bij het plaatsen van uw betonschutting? De experts van Betonnenschutting.com staan voor u klaar. Wij helpen u graag bij het plaatsen van de geluidswerende betonschutting. U kunt contact met ons opnemen voor tips voor het zelf plaatsen van uw schutting of de montage volledig uit handen geven. Neem contact op via 05 2774 5437of vraag een offerte aan via de productpagina.

Meer voordelen van een betonschutting

Dat betonnen schuttingen geluidsdicht zijn, staat vast. Daarnaast kennen deze schuttingen de volgende voordelen:

  • Duurzaam en gaan 15 tot 20 jaar lang mee
  • Verhogen de privacy en veiligheid
  • Zeer onderhoudsarm
  • Beschikbaar in diverse stijlen: creëer een fraai en stijlvol uitzicht