De voordelen van een beton schutting

Een betonschutting biedt u vele voordelen ten opzichte van een reguliere schutting. Graag zetten we deze voor u op een rijtje.

1. Levensduur betonschutting

Een betonschutting gaat jaren mee. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een groene of een houten schutting, kan een betonnen schutting namelijk niet rotten of krom trekken. Daarnaast is het bestand tegen wind- en watererosie. Zeer duurzaam dus!

2. Privacy betonschutting

Doordat een betonschutting één solide schutting is, heeft u geen inkijk. Uw privacy blijft dus beschermd. Ook draagt het bij aan uw veiligheid, omdat het een extra obstakel vormt voor eventuele inbrekers.

3. Onderhoud schutting met beton

Nog een voordeel is dat een betonnen schutting zeer weinig onderhoud vergt; na aanschaf heeft u er zo goed als geen kosten meer aan. Een groene schutting dient u bijvoorbeeld water te geven en bij te knippen. Een houten schutting kan verweren en dient u te beschermen met olie of verf: allemaal factoren die extra tijd en kosten opleveren. Voor een betonschutting is dit niet nodig: deze behoeft nagenoeg geen onderhoud.

4. Geluidsdoorlating betonschutting

Naast het feit dat eventuele omwonenden of passanten niet langer in het zicht zijn, blijft met een betonschutting ook geluid buiten uw gehoorveld. Beton is een zeer goede isolator van geluid, waardoor u in stilte kunt genieten in uw eigen tuin.

5. Motieven betonschutting

De betonschuttingen zijn al lang niet meer alleen de grijze exemplaren van vroeger! Bij betonnenschutting.com kunt u kiezen uit een grote variëteit van betonnen schuttingen met of zonder motief.