Welk type beton schutting past bij uw tuin?

Een schutting van beton zien we in het straatbeeld steeds vaker voorbijkomen. En dat is logisch want een betonnen schutting is onderhoudsarm en een echte eyecatcher. Met een schutting legt u de basis voor de uitstraling van uw voor- of achtertuin. Bent u benieuwd welke omheining het beste past bij uw tuin? We helpen u kiezen.

Verschillende stijlen

Bent u benieuwd welk type beton schutting het beste past bij uw tuin en woning? U heeft de keuze uit verschillende stijlen. Een natuurlijke en landelijke schutting sluit bijvoorbeeld uitstekend aan bij een landhuis. Terwijl de robuuste en moderne stijl perfect is voor een nieuwbouwwijk. Als u het type schutting heeft gekozen dat aansluit bij uw woning, bepaal dan de mooiste afwerking. U heeft tal van opties. Bijvoorbeeld graniet, houtmotief, gemetseld steen en nog veel meer.

Natuurlijke en landelijke schuttingen

Betonnen schutting met hout motief

Een schutting met hout motief is een combinatie van hout en beton. Hiermee kiest u voor een nostalgisch, warm én huiselijk gevoel. Deze schutting is perfect voor iedereen die gezelligheid wil uitstralen en op zoek is naar een duurzame en onderhoudsvrije schutting. Optioneel voegt u luxe sierlateien en paalkappen toe, waarmee u kiest voor een luxe touch.

Schutting beton graniet

Een beton schutting met graniet motief past goed bij een landelijke tuin. Met deze schutting kiest u voor een stoere en natuurlijke sfeer. Daarbij is dit een duurzame keuze, aangezien hij tientallen jaren meegaat.

Beton schutting cottage motief

Cottage is een Engelse bouwstijl uit de 19e eeuw. Kenmerkend zijn de kleine stenen. De klassiek Britse uitstraling is verwerkt in dit type beton schutting. Een schutting met cottage motief is de ideale combinatie tussen duurzaamheid en een stoere, landelijke uitstraling. U profiteert namelijk van alle functionele voordelen van een betonnen schutting en toont aan dat u luxe omarmt.

Robuuste en moderne schuttingen

Beton schutting robuust

Als u op zoek bent naar een wat robuustere look én stoer materiaal, dan komt u automatisch bij de schutting met robuust motief uit. Deze schutting is ideaal voor mensen die houden van een industriële woonstijl.

Schanskorf schutting

Schanskorven zijn een unieke manier om uw tuin of erf af te schermen. Een schanskorf is een korf die u opvult met uw favoriete soort steen. De constructie van de korf in combinatie met het vulmateriaal zorgt voor een extreem sterke schutting. Een schanskorf schutting is onderhoudsvriendelijk en de perfecte aanvulling voor een strakke en moderne tuin.

De perfecte beton schutting gevonden?

Heeft u de ideale beton schutting gevonden voor uw tuin of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met de specialisten van betonnenschutting.com door te bellen naar 0527745437 of te mailen naar info@betonnenschutting.com. We helpen u graag verder.