Beton schutting

Met een betonnen schutting creëert u heel gemakkelijk meer privacy in uw tuin. Het is daarom niet voor niets dat dit type schutting zo populair is. Met onze schuttingen heeft u minder onderhoud, omdat een betonnen schutting minder gevoelig is voor de diverse weersomstandigheden. Daardoor bespaart u op reparaties, vervanging en onderhoudskosten. U geniet jarenlang van onze duurzame en stijlvolle schuttingen. We hebben voor iedereen een betonnen schutting die aansluit op hun wensen en tuin.

De voordelen:

  • Lange levensduur
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvrij
  • Keuze uit verschillende motieven

De verschillende kleuropties

Wit-grijs

Stampgrijs

Taupe

Antraciet

Ontvang deskundig advies of vraag een offerte aan

Onze specialisten weten precies hoe ze een schutting een luxe uitstraling kunnen geven. Laat ons daarom jouw projectwensen kennen, of maak een afspraak om onze buitenshowroom te bezoeken voor uitgebreid advies. Bovendien zijn wij experts in schuttingbouw, dus je kunt het plaatsen van een schutting gerust aan ons overlaten.

Onze projecten

Onze reviews

5/5

Zeer tevreden met de eerlijke informatie naar de eventuele aankoop van de betonschutting toe.We zijn zeer vakkundig en vooral open en zonder enige druk geholpen met de keuze van een betonschutting.

5/5

"Ruime keus schuttingen, duidelijke offerte en erg fijn dat we de modellen in de showtuin kunnen bekijken."