U bent van harte welkom in onze showtuin. 6 dagen per week geopend. Ambachtstraat 9 8313 AV Rutten. 0527-745437

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Betonnen schutting met motief

 1. 01
 2. 02
 1. Hartstikke hip en minstens net zo duurzaam: schanskorven. Het geeft een decoratief uiterlijk aan uw tuin, zonder veel onderhoud. Standaard gebruiken we voor schanskorven Noors graniet, maar natuurlijk is het ook mogelijk om andere stenen te gebruiken. Eenvoudig te plaatsen en bovendien recyclebaar.

  Wees de eerste om dit product te waarderen

  € 0,00

  Schuttingen met schanskorven zijn helemaal van deze tijd en voegen een decoratief element toe aan uw tuin.

  • Eenvoudig zelf te plaatsen
  • Weinig onderhoud
  • Recyclebaar
  • Decoratief
  • Modern

  Onze schanskorven worden standaard gevuld met Noors graniet. De schuttingen met schanskorven zijn echter ook leverbaar met andere steensoorten. Daarnaast is het mogelijk om een haard toe te voegen aan een schutting. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina over doorkijkhaarden.

  Voordelen van een schutting met schanskorf bestellen bij Betonnenschutting.com:

  • Wij passen een schutting geheel aan naar uw wensen
  • Gratis vrijblijvende offerte op maat
  • 15 jaar garantie op betonnen onderdelen
  • Extra service: professionele hoveniers die uw schutting plaatsen

  Offerte aanvragen

  Prijs van een schanskorf

  De prijs van een schanskorf gaat op aanvraag. Het vaststellen van de prijs hangt af van uw persoonlijke wensen en de afmetingen van de schutting. Wilt u meer informatie over de prijs van een schanskorf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Unieke schanskorf op maat

  Een schutting met schanskorf is geheel aan te passen naar uw eigen wensen. Zo bepaalt u zelf de afmetingen, eventuele toevoegingen en de steensoort waar uw schutting mee gevuld wordt.

  Inspiratie opdoen in onze showtuin

  Bent u benieuwd naar onze schuttingen met schanskorven? In onze showtuin kunt u ons gehele assortiment betonnen schuttingen en schanskorven in alle rust bekijken. Onze deskundige hoveniers zijn aanwezig en voorzien u graag van advies.

  Klik hier voor het volledige overzicht aan betonnen schuttingen.

  Een schutting kopen bij Betonnenschutting.com

  Wanneer u kiest voor een schanskorf van Betonnenschutting.com, bent u verzekerd van een schanskorf die jarenlang meegaat. Op al onze betonnen onderdelen geven wij u een garantie van 15 jaar.

  De schutting is gemaakt van duurzaam materiaal en vergt weinig onderhoud: zo heeft u er lang plezier van. Indien u wenst, plaatsen onze hoveniers de schutting met schanskorven in uw tuin. Wilt u meer informatie over een schutting met schanskorven en de bijbehorende prijzen? Vul dan het onderstaande offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

  Offerteformulier

 2. De betonnen schutting met gemetseld steen motief is een echte aanwinst voor uw tuin. Deze betonschutting is een goedkoop alternatief voor een stenen muur. U heeft keuze uit wit, taupe, grijs, creme en antraciet. Tevens kunt u van deze kleuren een combinatie maken.

  Wees de eerste om dit product te waarderen

  € 68,78

  De betonnen schutting met een gemetseld steen motief is een goed alternatief voor een gemetselde muur en is geschikt voor elke tuin. U kunt de beton schutting gemetseld steen bestellen in de kleuren antraciet, taupe, grijs, creme en wit. Een combinatie van deze kleuren is ook mogelijk. De betonnen elementen van de beton schutting gemetseld steen hebben een hoogte van 36 cm en zijn beschikbaar met een dubbelzijdig motief of enkelzijdig. Wilt u de beton schutting een luxe uitstraling geven, dan kunt u een sierlatei bovenop de betonen platen toevoegen en een diamantvormige kop op de palen bevestigen.

  Voordelen beton schutting gemetseld steen kopen bij Betonnenschutting.com

  • 15 jaar fabrieksgarantie op alle betononderdelen
  • Advies en contact: onze vakmensen beantwoorden graag al uw vragen
  • Offerte snel in huis: binnen 24 uur

  De ervaren monteurs van Betonschutting.com kunnen elke betonnen schutting professioneel in uw tuin plaatsen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze schuttingen strak en snel voor u monteren. Op alle betonnen onderdelen ontvangt u 15 jaar fabrieksgarantie: zo bent u ervan verzekerd dat u nog lang plezier van uw beton schutting zult hebben.

  Eigenschappen betonnen schutting gemetseld steen

  • Dubbelzijdig motief verkrijgbaar en enkelzijdig
  • Palen zijn in verschillende hoogtes beschikbaar
  • Kleurkeuze beton: antraciet, wit, taupe, creme, grijs of een combinatie
  • 11,5 cm x 11,5 cm dik

  Prijzen van een betonschutting met gemetseld steen motief

  De prijzen die vermeld staan op onze website zijn berekend op basis van een schutting van 1,8 meter, zonder extra accessoires of montageprijzen. U kunt er ook voor kiezen om uw beton schutting met gemetseld steen motief te verfraaien met accessoires zoals sierlateien en paalkappen.

  Prijs betonnen schutting gemetseld steen motief per strekkende meter

  Beton schutting gemetseld steen
  Gemetseld steen vanaf € 68,78

  Op onze tarievenpagina vindt u al onze actuele prijzen. Wilt u meer informatie over onze schuttingen of direct een offerte aanvragen? Maak dan een keuze uit onderstaande buttons.

  Offerte aanvragen   info@betonnenschutting.com

  Kies uw gewenste kleur

  De betonnen schutting gemetseld steen is leverbaar in vijf kleuren: wit, grijs, taupe, creme en antraciet. U kunt er ook voor kiezen om een combinatie van deze kleuren te bestellen.

  Op de afbeeldingen hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze beton schuttingen.

     

   

   

  Afmetingen beton schutting gemetseld steen motief

  De beton schuttingen hebben een standaard afmeting van 180 cm hoog. Als u liever een hogere betonschutting wilt hebben dan kunt u dit aangeven op het offerteformulier. Onze schuttingen zijn uit te breiden tot 324 cm. Daarnaast kunt u ook aangeven uit hoeveel hoeken de betonnen schutting moet bestaan. De meeste schuttingen bestaan uit 2,3 of 4 hoeken, afhankelijk van de tuin. Wij geven u hier graag advies over.

  Motief

  De beton schutting met gemetseld steen motief is verkrijgbaar met een dubbelzijdig motief, maar is ook enkelzijdig te verkrijgen. Wij hebben ook betonnen schuttingen met andere motieven in ons assortiment. Zo kunt u kiezen uit de betonnen schutting met een robuust motief of de betonnen schutting met een Romania motief.

  Beton schutting met luxe uitstraling

  Om uw betonnen schutting een luxere uitstraling te geven kunt u sierlateien en piramidevormige paalkoppen toevoegen aan uw schutting. U kunt er ook voor kiezen om een poort te laten maken in uw betonnen schutting met gemetseld steen motief.

  Terug naar volledige overzicht aan betonnen schuttingen met motief.

  Bezoek onze showtuin

  Om onze betonnen schuttingen te bekijken en inspiratie op te doen kunt u ook langskomen in onze showtuin. Wij geven u graag advies over welke schutting bij uw tuin past.

  Ons adres is

  Ambachtstraat 9
  8313 AV Rutten
  Noordoostpolder
  Email: info@betonnenschutting.com
  Telefoon 052 7745437
   

  Beton schutting gemetseld steen kopen

  Bij Betonnenschutting.com verzekeren wij u van een betonnen schutting die gemaakt is van hoogwaardig materiaal en waar u lang plezier van zult hebben. Wij geven u daarom altijd 15 jaar fabrieksgarantie. Als u de schutting professioneel geplaatst wilt hebben, dan kunt u dit hieronder op het offerteformulier aangeven.

 3. Deze beton schutting met Robuust motief is nieuw in ons assortiment. Dit motief past in elke tuin en kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden. De betonschutting is leverbaar in wit, grijs, taupe,creme, antraciet of een combinatie van beide kleuren.

  Wees de eerste om dit product te waarderen

  € 68,78

  De betonnen schutting met robuust motief is ons nieuwste motief die bij elke tuinstijl past. De betonnen onderdelen van deze schutting zijn 36 cm hoog en zijn alleen met dubbelzijdig motief verkrijgbaar. U kunt de hoogte van de schutting zelf bepalen en de hoogte is gemakkelijk te vermaken met schuine stukken. Mocht u een extra luxe uitstraling wensen, dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van sierlateien en paalkappen bovenop de schutting.

  • In dubbelzijdig motief verkrijgbaar
  • Palen leverbaar in verschillende hoogtes
  • Keuze uit 2 kleuren: antraciet of wit
  • 11,5 cm dik

  Voordelen van een robuuste beton schutting bij Betonnenschutting.nl

  Wij kunnen deze schutting tevens voor u monteren. Onze vakmensen plaatsen dit soort schuttingen dagelijks, waardoor wij een strakke betonschutting garanderen. Op de beton onderdelen geven wij standaard 15 jaar fabrieksgarantie. Zo bent u verzekerd van jarenlang schuttingplezier.

  • 15 jaar fabrieksgarantie op beton schutting Robuust
  • Contact verloopt alleen met een expert in betonnen schuttingen
  • Binnen één dag offerte in huis

  Prijzen van een beton schutting met robuust motief

  De prijzen op onze website zijn berekend aan de hand van een schutting van 180 cm hoog. U kunt er ook voor kiezen om uw schutting op te leuken met extra accessoires. Dit kan door van extra paalkappen en sierlateien toe te voegen, voor een elegante uitstraling van uw betonnen schutting met robuust motief. Dit zit echter niet bij de prijs inbegrepen.

  Prijs betonnen schutting met Robuust motief per strekkende meter

  Robuust €68,78

  Wilt u meer informatie over onze prijzen? Neem dan een kijkje op onze tarievenpagina.

  Voor meer informatie over onze beton schuttingen Robuust of om direct een offerte aan te vragen klikt u op één van de buttons hieronder.

  Offerte aanvragen   info@betonnenschutting.com

  Kies uw gewenste kleur voor uw beton schutting Robuust

  De betonnen schutting met robuust motief is beschikbaar in de kleuren wit en antraciet. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

  Afmetingen betonnen schutting robuust motief

  Onze schuttingen worden standaard geleverd met een hoogte van 1,8 meter. Wilt u een hogere beton schutting? Dit is mogelijk tot uiterlijk 3,24 meter. Daarnaast kunt u ook kiezen uit hoeveel hoeken de schutting moet bestaan. De meeste schuttingen hebben 2, 3 of 4 hoeken. Dit verschilt per tuin; het kan noodzakelijk zijn om voor uw tuin meer dan 4 hoeken te kiezen.

  Motief betonnen schutting

  De betonnen schutting met een robuust motief is alleen verkrijgbaar met een dubbelzijdig motief. Hierbij zijn de voor- en achterkant voorzien van een robuust motief. In ons assortiment vindt u ook betonnen schuttingen met andere motieven: zo kunt u onder andere kiezen uit een schutting met een nostalgisch motief of een betonnen schutting met een Romania motief.

  Chique uiterlijk voor uw betonnen schutting

  Om uw robuuste betonnen schutting te verfraaien bestaat er de mogelijkheid om deze te voorzien van een sierlatei. Ook kunnen we de palen personaliseren met een piramidevormige paalkap. U kunt er ook voor kiezen om een poort te creëren in de betonnen schutting.

  Ga hier terug naar het volledige overzicht aan betonnen schuttingen met motief.

  Bezoek onze showtuin

  Om inspiratie op te doen kunt u onze showtuin bezoeken. Hier kunt u op uw gemak onze betonnen schuttingen bekijken en u laten adviseren door onze ervaren medewerkers.

  Ons adres is

  Ambachtstraat 9
  8313 AV Rutten
  Noordoostpolder
  Email: info@betonnenschutting.com
  Telefoon 052 774 5437
   

  Beton schutting Robuust kopen

  Bij Betonnenschutting.com bent u altijd verzekerd van een betonnen schutting van hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. U krijgt bij ons daarom altijd 15 jaar fabrieksgarantie. Om de schutting professioneel te laten plaatsen kunt u ervoor kiezen om de hulp van onze monteurs in te schakelen: geef dit (indien gewenst) aan op het offerteformulier.

 4. De beton schutting Rustiek is de nieuwste aanwinst van betonnenschutting.com. De schutting is te verkrijgen in de kleuren antraciet en crème. Bovendien is het mogelijk om te variëren met de hoogtes van de betonnen elementen.

  Wees de eerste om dit product te waarderen

  € 68,78

  Beton schutting rustiek: uw tuin luxe afgewerkt

  • Leverbaar in antraciet en crème
  • Aan te passen aan uw wensen
  • Keuze uit een enkelzijdig of dubbelzijdig motief

  Een beton schutting met rustiek motief is nieuw in ons assortiment en geeft uw tuin een luxe uitstraling. Het moderne design van deze schutting passen we volledig aan uw smaak en de stijl van uw tuin.

  Voordelen beton schutting ten opzichte van een gemetselde schutting:

  • Geen fundering nodig
  • Net zo duurzaam
  • Een betonnen schutting is voordeliger dan een gemetselde schutting.

  Koop een betonschutting met rustiek motief bij Betonnenschutting.com en profiteer van de volgende voordelen:

  • 15 jaar garantie op beton onderdelen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Montage door onze vakmensen mogelijk
  • Direct contact met een specialist op het gebied van betonschuttingen.

  Prijzen van een betonnen schutting met rustiek motief

  Al onze prijzen zijn op basis van een schutting met een hoogte van 1,80 meter. De totaalprijs van uw betonnen schutting is afhankelijk van de afmetingen van de betonschutting en van extra toevoegingen om de schutting volledig aan uw wensen aan te passen. Op onze tarieven pagina ziet u alle prijzen van Betonnenschutting.com. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 0527745437 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Prijs per strekkende meter

  € 68,78

  Standaard hoogte schutting

  1,80 meter hoog

  Offerte aanvragen

  Stel zelf uw beton schutting rustiek samen

  Bij Betonnenschutting.com passen we uw schutting aan aan uw wensen. Zo heeft u altijd een schutting die past bij de inrichting van uw tuin. Kies uit diverse afmetingen, kleuren en motieven voor uw betonnen schutting.

  Betonnen schutting rustiek: keuze uit twee kleuren

  De betonschutting rustiek van Betonnenschutting.com is leverbaar in twee kleuren: antraciet en crème.

  De afmetingen van een rustiek motief betonschutting

  Onze schuttingen hebben een hoogte tussen de 36 centimeter en 3,24 meter. U bepaalt zelf de hoogte van uw betonschutting door te kiezen hoeveel elementen van 36 centimeter hoog we gebruiken. Behalve de hoogte kiest u ook het aantal hoeken van uw betonnen schutting. Een standaard schutting heeft meestal twee, drie of vier hoeken. Afhankelijk van de vorm van uw tuin, is het soms nodig om meer hoeken toe te voegen.

  Keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig motief

  Kies een betonnen schutting met een enkelzijdig of een dubbelzijdig motief. Met een enkelzijdig motief is het rustieke motief aan een kant van de schutting zichtbaar. Met een dubbelzijdig motief zijn beide kanten van de schutting voorzien van het rustiek motief.

  Het rustieke motief voegt aan iedere tuin een stoer en luxe element toe. Heeft u toch liever een betonschutting met een ander motief? Bij Betonnenschutting.com hebben we voor ieders smaak een passende stijl. Bekijk bijvoorbeeld eens onze nostalgische betonnen schutting en onze schutting met een motief van gebroken steen.

  De afwerking van uw betonnen schutting

  U heeft de optie om uw betonnen schutting af te werken met sierlateien en afdekkappen die eveneens gemaakt zijn van beton. Tevens is het mogelijk om een poort te plaatsen in uw betonnen schutting of een haard met schanskorven.

  Bezoek de showtuin van Betonnenschutting.com

  Breng om inspiratie op te doen gerust een bezoekje aan onze showtuin. Hier bekijkt u al onze betonnen schuttingen en mogelijkheden van dichtbij. Met uw vragen kunt u terecht bij onze medewerkers. Zij voorzien u graag van professioneel advies.

  Koop een betonschutting met rustiek motief

  Bij Betonschutting.com bent u verzekerd van een duurzame schutting met rustiek motief die jarenlang meegaat. We maken onze schuttingen van gewapend beton van de beste kwaliteit. Op alle betononderdelen krijgt u 15 jaar garantie.

  Omdat het niet nodig is om een fundering te plaatsen, is het makkelijk om een betonschutting te monteren. Het is eveneens mogelijk dat onze hoveniers deze voor uw plaatsen. Zij doen dit op dagelijkse basis en hebben dan ook veel ervaring met de montage van betonnen schuttingen.

  Meer informatie over een betonschutting met rustiek motief? Bel ons via 0527745437 of vraag een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte van Betonnenschutting.com.

 5. Deze schutting met het Romania motief heeft een zeer luxe uitstraling en is ook verkrijgbaar met toogplaten voor een speels effect. Indien gewenst, kunnen de betonnen onderdelen van de schutting afgewerkt worden met sierlateien en de palen met diamantvormige paalkappen.
  € 68,78

  De betonnen schutting met het Romania motief heeft een zeer luxe uitstraling en is een aanwinst voor elke tuin. Door middel van de toogplaten kunt u ook een speels effect toevoegen aan de betonnen schutting. De betonnen elementen van de Romania schutting zijn 36 cm hoog en beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig motief. Met sierlateien en palen met diamantvormige paalkappen kunt u uw betonnen schutting een nog luxere uitstraling geven dan hij al heeft.

  • In enkelzijdig en dubbelzijdig motief verkrijgbaar
  • Palen zijn in diverse maten beschikbaar
  • Kleurkeuze: crème, antraciet, taupe, grijs en wit
  • Dikte: 11,5 cm x 11,5 cm

  Voordelen van beton schutting met Romania motief bij Betonnenschutting.nl

  Onze monteurs kunnen de beton schutting Romania professioneel voor u plaatsen. Wij hebben jarenlange ervaring met dergelijke schuttingen strak en snel monteren. Wij geven standaard 15 jaar fabrieksgarantie op alle betonnen onderdelen. Zo kunnen wij garanderen dat u nog jarenlang plezier zult hebben van uw schutting.

  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Advies en contact met onze vakmensen
  • Offerte binnen één dag in huis

  Prijzen van een betonnen schutting met Romania motief

  Al onze getoonde prijzen zijn berekend op basis van een schutting met een hoogte van 180 cm zonder extra accessoires of montageprijzen. Uiteraard kunt u ook kiezen om uw beton schutting Romania (tegen een meerprijs) te personaliseren met extra opties zoals paalkappen en sierlateien.

  Prijs betonnen schutting Romania per strekkende meter

  Beton schutting Romania
  Romania € 68,78

  Kijk op onze tarievenpagina voor onze actuele prijzen. Klik op de onderstaande button om direct een offerte of meer informatie aan te vragen.

  Offerte aanvragen   info@betonnenschutting.com

  Gewenste kleur kiezen voor de betonschutting Romania

  De betonnen schutting Romania is beschikbaar in drie kleuren: crème, wit en antraciet. Op de afbeeldingen hieronder ziet u enkele voorbeelden van de betonnen schuttingen.

   Beton schutting Romania

  Afmetingen beton schutting met Romania motief

  Wij leveren onze schuttingen met een standaard hoogte van 180 cm. Wilt u liever een hogere betonschutting? Geef dit dan aan op het offerteformulier. Het is mogelijk om een schutting te maken tot 324 cm. Tevens kunt u het aantal hoeken van de betonnen schutting bepalen. Doorgaans hebben schuttingen 2, 3 of 4 hoeken. Dit is afhankelijk van uw tuin. Wij adviseren u hier graag over.

  Motief betonnen schutting

  De betonnen schutting Romania is leverbaar met een enkelzijdig of een dubbelzijdig Romania motief. Wilt u liever een ander motief? Wij hebben verschillende soorten schuttingen in ons assortiment, waaronder de betonnen schutting met een rots motief of een beton schutting met robuust motief..

  Luxe uiterlijk voor uw betonnen schutting Romania

  U kunt uw beton schutting Romania eenvoudig opleuken en een luxere uitstraling geven met sierlateien en piramidevormige paalkappen. Het is ook een optie om een poort te laten maken in uw betonnen schutting.

  Terug naar het overzicht met betonnen schuttingen met motief.

  Bekijk de betonschutting Romania in onze showtuin

  Voor advies en inspiratie kunt u ook langskomen in onze showtuin. Onze medewerkers adviseren u graag over welke betonnen schutting bij uw tuin past.

  Ons adres is

  Ambachtstraat 9
  8313 AV Rutten
  Noordoostpolder
  Email: info@betonnenschutting.com
  Telefoon 0527 745437
   

  Beton schutting Romania kopen

  Wij leveren standaard betonnen schuttingen gemaakt van de hoogste kwaliteit, waar u lang plezier van zult hebben. Daarom geven wij u standaard 15 jaar fabrieksgarantie. Betonnenschutting.com biedt ook de mogelijkheid om uw schutting vakkundig te laten plaatsen door onze monteurs. Geef dit graag in het onderstaande formulier aan.

 6. Onze bestseller: de beton schutting Rots. Een schutting met een ruwe, stoere look. Het strakke motief met een natuurlijke uitstraling past in vele tuinstijlen. Ga voor wit, grijs, antraciet of een andere kleur en voeg dat unieke element toe aan uw tuin.

  Wees de eerste om dit product te waarderen

  € 68,78
  • Rotsmotief is onze bestseller
  • Keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig motief
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren

  Een betonnen schutting met rotsmotief is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een duurzame tuinafscheiding met een natuurlijke uitstraling. Het strakke design van deze schutting met rotsmotief kan volledig naar uw smaak en stijl worden aangepast. Het heeft veel voordelen om uw schutting bij betonnenschutting.com te bestellen:

  Offerte aanvragen

  • Direct contact met een expert in betonnen schuttingen
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Wij kunnen uw betonnen schutting monteren
  • 15 jaar garantie op betononderdelen

  Prijzen van een beton schutting met rotsmotief

  Alle prijzen op onze website zijn op basis van een schutting van 1,80 meter hoog. De prijs is afhankelijk van de aanvullende opties om uw schutting te verfraaien. Neem voor alle prijzen van onze betonnen schuttingen een kijkje op onze tarieven pagina. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze betonnen schuttingen of voor het aanvragen van een offerte.

  Prijs per strekkende meter
  € 68,78

  Standaard hoogte schutting
  1,80 meter hoog

  Neem contact met ons op.

  Uw persoonlijke betonschutting

  Om ervoor te zorgen dat de schutting binnen de stijl van uw tuin past, kunt u bij ons uw schutting volledig naar eigen smaak aanpassen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen, afmetingen en motieven voor uw betonnen schutting.

  De afmetingen van uw betonnen schutting

  De betonnen elementen van onze schuttingen zijn 36 centimeter hoog. U kunt zelf kiezen hoeveel van deze elementen u wilt gebruiken en op deze manier de hoogte van uw betonnen schutting bepalen. De schuttingen van Betonnenschuttingen.com zijn tussen de 36 cm en 3,24 meter hoog. Naast de hoogte kunt u ook kiezen hoeveel hoeken uw schutting moeten hebben. Veel standaard schuttingen hebben twee, drie of vier hoeken, maar afhankelijk van de vorm van uw tuin kan het noodzakelijk zijn om meer hoeken toe te voegen.

  De juiste kleur voor uw betonnen schutting

  Onze betonnen schutting met rotsmotief kan worden geleverd in de kleuren antraciet, wit en crème.

  Motief van uw betonnen schutting

  Bij Betonnenschuttingen.com heeft u de keuze uit een betonnen schutting met enkelzijdig of dubbelzijdig rotsmotief. Bij een enkelzijdig motief komt het motief alleen terug op één kant van de schutting. Wanneer uw voor een dubbelzijdig motief kiest, is zowel de voor- als de achterkant van de schutting voorzien van een rotsmotief.

  Als het motief rots niet mooi bij uw tuin aansluit, kunt u bij Betonnenschuttingen.com tevens kiezen uit andere motieven voor uw schutting. Neem eens een kijkje bij onze schuttingen met een gemetseld motief, of ga voor een schutting met een robuust of met een mediterraans motief. Wilt u uw betonnen schutting een iets simpeler uitstraling geven, dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een schutting zonder motief.

  Luxe afwerking van uw betonnen schutting

  Voor een luxe uitstraling van uw betonnen schutting met rotsmotief kan er op de betonnen elementen een sierlatei worden geplaats. Daarnaast kunnen we de palen afwerken met een piramidevormige afdekkap. Ook is het mogelijk om uw betonschutting compleet met poort te leveren, in door u gewenste afmetingen.

  Neem een kijkje in onze showtuin

  Vindt u het door alle verschillende keuzes lastig om te beslissen welke betonnen schutting het beste bij uw tuin past? Of wilt u de door u gekozen betonnen schutting voordat u hem bestelt toch nog even in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showtuin. Hier kunt u rustig de tijd nemen om ons gehele assortiment aan betonnen schuttingen met en zonder motief eens goed te bekijken. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe de schutting er uiteindelijk uit komt te zien in uw tuin.

  Beton schutting met rotsmotief kopen

  Wanneer u uw betonnen schutting met rotsmotief bij Betonnenschuttingen.com koopt, bent u verzekerd van een duurzame schutting waar u jarenlang tuinplezier aan zult beleven. Wij geven 15 jaar garantie op onze betonnen onderdelen. Indien gewenst kunnen onze monteurs uw nieuwe schutting op korte termijn plaatsen. Hieronder kunt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Ga terug naar het overzicht met de betonnen schuttingen met motief.

  Offerteformulier

 7. De details en uitstraling van onze betonnen Nostalgie schutting maakt het een aanwinst voor uw tuin. U kunt de elementen met enkelzijdig of dubbelzijdig Nostalgie motief laten uitvoeren. Tevens kunnen wij de schutting monteren voor u.

  Wees de eerste om dit product te waarderen

  € 68,78
  • Keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig motief
  • In 5 verschillende kleuren leverbaar
  • Volledig naar uw wensen aangepast

  Een betonschutting met nostalgie motief is een aanwinst voor uw tuin of terras en geeft een zomerse en mediterrane sfeer. Het strakke design van deze schutting met nostalgisch motief kan volledig naar uw smaak en stijl worden aangepast. Een betonnen schutting heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een gemetselde muur. Zo hoeft u voor het plaatsen van een betonschutting geen fundering aan te leggen, maar heeft een schutting van beton wel dezelfde duurzaamheid als een gemetselde schutting. Daarnaast is een betonschutting aanzienlijk goedkoper dan een gemetselde schutting.

  Bestel uw beton schutting met nostalgie motief bij Betonnenschutting.nl en profiteer van onze geweldige service:

  • 15 jaar garantie
  • Direct contact met een expert in betonnen schuttingen
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Wij kunnen uw betonnen schutting monteren

  Prijzen van een betonnen schutting met nostalgie motief

  Alle prijzen op onze website zijn op basis van een schutting van 1,80 meter hoog. De prijs is afhankelijk van de extra toevoegingen om uw schutting te verfraaien. Zo kunt u kiezen voor extra paalkappen en lateien voor een chique uitstraling van uw betonnen schutting. Kijk voor alle prijzen van onze betonnen schuttingen op onze tarieven pagina. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze betonnen schuttingen of voor het aanvragen van een offerte.

  • Prijs per strekkende meter: € 68,78
  • Standaard hoogte schutting: 1,80 meter hoog

  Offerte aanvragen

  De juiste kleur voor uw betonnen schutting

  Onze betonnen schutting met nostalgie motief kan worden geleverd in de kleuren, taupe, grijs, antraciet, wit en crème.

  betonnen schutting nostalgie antracietbetonnen schutting nostalgie witbetonnen schutting nostalgie crème

  De afmetingen van uw betonnen nostalgie schutting

  De schuttingen van Betonnenschuttingen.nl zijn tussen de 36 cm en 3,24 hoog. U kunt zelf de hoogte van uw schutting bepalen door te kiezen hoeveel elementen van 36 cm u wilt gebruiken. Naast de hoogte kunt u ook kiezen hoeveel hoeken uw schutting met een nostalgisch motief moet hebben. Veel standaard schuttingen hebben twee, drie of vier hoeken, maar afhankelijk van de vorm van uw tuin kan het nodig zijn om meer hoeken toe te voegen.

  Motief van uw beton schutting

  Bij Betonnenschuttingen.com heeft u de keuze uit een betonnen schutting met enkelzijdig of dubbelzijdig nostalgie motief. Bij een enkelzijdig motief komt het nostalgie motief alleen terug op één kant van de schutting. Wanneer u voor een dubbelzijdig motief kiest, is zowel de voor- als de achterkant van de schutting voorzien van een nostalgie motief.

  Naast betonnen schuttingen met nostalgie motief, heeft u bij Betonnenschuttingen.nl de keuze uit verschillende andere soorten motieven. Kies bijvoorbeeld voor een schutting met een granieten motief of een betonnen schutting met rotsmotief

  Luxe uitstraling voor uw betonschutting nostalgie
  Voor een luxe uitstraling van uw betonnen schutting met nostalgie motief, kunt u ervoor kiezen om op de betonnen elementen een sierlatei te laten plaatsen. Daarnaast kunnen we de palen afwerken met een piramidevormige paalkap. Tevens is er de mogelijkheid om uw betonschutting met een poort te leveren.

  Neem een kijkje in onze showtuin

  In onze showtuin kunt u rustig de tijd nemen om ons gehele assortiment aan betonnen schuttingen met en zonder motief te bekijken. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe de schutting er uiteindelijk uit komt te zien in uw tuin. Als u de schutting in het echt kunt zien en voelen, dan is de keuze een stuk gemakkelijker te maken dan wanneer u alleen een foto ziet. Kom dus gerust eens langs als u twijfelt over uw keuze.

  Ga terug naar het volledige overzicht aan betonnen schuttingen met motief.

  Betonnen schutting nostalgie kopen

  Wanneer u uw betonnen schutting met nostalgie motief bij Betonnenschuttingen.com koopt, bent u verzekerd van een duurzame schutting waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Bij Betonnenschuttingen.nl krijgt u altijd 15 jaar garantie op onze betonnen schuttingen. Indien gewenst kunnen onze monteurs uw betonnen schutting binnen korte tijd bij u te plaatsen. Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan:

  Offerteformulier

 8. Dit is een stoere, stevige beton schutting die geschikt is voor bijna elke tuin. Hij is leverbaar met gladde palen, sierlateien en paalkappen. Wilt u een extra robuuste uitstraling? Ga dan voor een betonnen schutting met palen, sierlateien en paalkappen met hetzelfde granieten motief.

  Wees de eerste om dit product te waarderen

  € 68,78

  Beton schutting graniet voor een stoere uitstraling

  • Verkrijgbaar in wit en antraciet
  • Robuuste uitstraling
  • Zowel in enkelzijdig als dubbelzijdig motief verkrijgbaar

  Een betonnen schutting met granietmotief is stoer, stevig en heeft een natuurlijke uitstraling. Deze schutting is ideaal wanneer u op zoek bent naar een duurzame omheining voor uw tuin. We passen het moderne ontwerp van de betonschutting graniet aan uw wensen.

  De voordelen van een schutting kopen bij Betonnenschutting.com:

  • Vrijblijvende offerte: binnen 24 uur
  • 15 jaar garantie op betononderdelen
  • Montage door ervaren hoveniers mogelijk
  • Professioneel advies van onze medewerkers

  Prijzen van een betonnen schutting graniet

  De prijzen van Betonnenschutting.com zijn gebaseerd op een schutting met een hoogte van 1,80 meter. De precieze prijs van uw betonschutting met granietmotief is afhankelijk van de afmetingen en aanvullende opties om de schutting volledig naar uw wens te maken. Bekijk onze tarieven pagina voor alle prijzen van onze betonnen schuttingen.

  Prijs per strekkende meter

  € 68,78

  Hoogte schutting

  Standaardhoogte van 1,80 meter

  Neem voor meer informatie over onze tarieven telefonisch contact met ons op via 0527745437, vul ons contactformulier in of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Offerte aanvragen

  Betonnen schutting graniet op maat

  U heeft bij ons de mogelijkheid om uw schutting helemaal aan te passen aan uw eigen smaak. Zo zorgen we ervoor dat uw beton schutting precies past bij de stijl van uw tuin. U heeft bij Betonnenschutting.com de keuze uit diverse kleuren, afmetingen, motieven en kleuren voor een betonnen schutting.

  De afmetingen van een betonnen schutting graniet

  De betonelementen die wij gebruiken voor onze schuttingen hebben een hoogte van 36 centimeter. U bepaalt zelf met de hoeveelheid elementen hoe hoog uw schutting wordt. De schuttingen van Betonnenschutting.com hebben een hoogte tot wel 3,24 meter. Daarnaast kiest u zelf het aantal hoeken van uw schutting. Standaard hebben schuttingen twee tot vier hoeken, maar soms is het noodzakelijk om meer hoeken toe te voegen. Dit is afhankelijk van de vorm van uw tuin.

  Keuze uit twee kleuren

  Onze betonnen schutting met granietmotief is leverbaar in de kleuren antraciet en wit.

  Het motief van uw betonnen schutting

  U heeft bij Betonnenschutting.com de keuze uit een schutting met een enkelzijdig of een dubbelzijdig motief. Een enkelzijdig motief houdt in dat het granietmotief aan een zijde van de schutting te zien is. Bij een dubbelzijdig motief heeft u aan beide kanten van de schutting een motief.

  Een betonnen schutting met een granietmotief heeft een prachtige, robuuste uitstraling. Wanneer dit motief niet bij uw tuin past, heeft u bij ons de keuze uit verschillende andere motieven. Bekijk onze schuttingen met romania motief, nostalgisch motief of ga voor een schutting met een rustieke uitstraling. Het is eveneens mogelijk om uw betonschutting een modern tintje te geven met schanskorven.

  Uw betonnen schutting afgewerkt in stijl

  Voor een extra robuuste uitstraling is het mogelijk om uw betonnen schutting af te werken met palen, sierlateien en paalkappen met hetzelfde granietmotief. Liever een eenvoudiger afwerking? Kies dan voor gladde palen, sierlateien en paalkappen.

  Inspiratie opdoen in onze showtuin

  Door de vele opties voor een betonnen schutting kan het lastig zijn om een keuze te maken. Bezoek daarom eens onze showtuin om onze betonschuttingen van dichtbij te bekijken. Neem rustig de tijd om ons assortiment te bekijken en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.

  Betonnen schutting met granietmotief kopen

  Koopt u een betonnen schutting met granietmotief bij Betonnenschutting.com, dan bent u verzekerd van een duurzame schutting waar u lang plezier van heeft. Onze schuttingen worden gemaakt van de beste kwaliteit van gewapend beton en u krijgt 15 jaar garantie op de betonnen onderdelen.

  Het plaatsen van de schutting is zeer eenvoudig, maar wij nemen u dit graag uit handen. Onze professionele hoveniers plaatsen op korte termijn uw betonnen schutting met granietmotief.

  Wilt u meer weten over onze betonnen schuttingen? Bel ons dan via 0527745437. Vraag via ons contactformulier eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een prijsopgave op maat.

 1. 01
 2. 02
Loading...
Laden...