betonnen schutting

Beton schutting voor uw tuin kopen? Of u nu op zoek bent naar een moderne strakke schutting of juist een landelijke uitstraling wilt creëren, we bieden een uitgebreid assortiment aan betonnen schuttingen in uiteenlopende stijlen.

Beton schutting cottage motief

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

beton schutting Cottage motief. Een schutting met een ruwe, stoere look. Het strakke motief met een natuurlijke uitstraling past in vele tuinstijlen. Ga voor wit, grijs, antraciet of taupe en voeg dat unieke element toe aan uw tuin.

Meer informatie

Beton schutting Rots

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

Onze bestseller: de beton schutting Rots. Een schutting met een ruwe, stoere look. Het strakke motief met een natuurlijke uitstraling past in vele tuinstijlen. Ga voor wit, grijs, antraciet of een andere kleur en voeg dat unieke element toe aan uw tuin.

Meer informatie

Beton schutting Nostalgie

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

De details en uitstraling van onze betonnen Nostalgie schutting maakt het een aanwinst voor uw tuin. De worden met dubbelzijdig Nostalgie motief uitgevoerd. Tevens kunnen wij de schutting monteren voor u.

Meer informatie

Beton schutting Romania

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

Deze schutting met het Romania motief heeft een zeer luxe uitstraling en is ook verkrijgbaar met toogplaten voor een speels effect. Indien gewenst, kunnen de betonnen onderdelen van de schutting afgewerkt worden met sierlateien en de palen met diamantvormige paalkappen.

Meer informatie

Beton schutting Robuust

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

Deze beton schutting met Robuust motief is nieuw in ons assortiment. Dit motief past in elke tuin en kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden. De betonschutting is leverbaar in antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting gemetseld steen

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

De betonnen schutting met gemetseld steen motief is een echte aanwinst voor uw tuin. Deze betonschutting is een goedkoop alternatief voor een stenen muur. U heeft keuze uit antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting Hout motief

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

De betonnen schutting met hout motief kan geplaatst worden in elke tuin, optioneel zijn luxe sierlateien en paalkappen. De betonschutting is te bestellen in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Meer informatie

Beton schutting Glad

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

Een betonnen schutting met een glad uiterlijk kopen voor een luxe uitstraling. Vrijblijvende offerte en 15 jaar garantie op uw beton schutting.

Meer informatie

Schanskorf schutting

Prijs op aanvraag

Hartstikke hip en minstens net zo duurzaam: een schanskorf schutting. Het geeft een decoratief uiterlijk aan uw tuin, zonder veel onderhoud. Standaard gebruiken we voor schanskorven Noors graniet, maar natuurlijk is het ook mogelijk om andere stenen te gebruiken. Eenvoudig te plaatsen en bovendien recyclebaar.

Meer informatie

Beton schutting Graniet

Vanaf € 139,00 p.m. incl. BTW

Dit is een stoere, stevige beton schutting die geschikt is voor bijna elke tuin. Hij is leverbaar met gladde palen, sierlateien en paalkappen. Wilt u een extra robuuste uitstraling? Ga dan voor een betonnen schutting met palen, sierlateien en paalkappen met hetzelfde granieten motief.

Meer informatie

Voordelen van betonnen schuttingen

Een van de grote voordelen van een beton schutting is de duurzaamheid. Beton is een sterk materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en aanzienlijk langer meegaat dan andere materialen. Bovendien is beton zeer onderhoudsarm, in tegenstelling tot houten schuttingen die regelmatig onderhoud nodig hebben.

Een ander voordeel is de privacy die een betonschutting biedt. Niemand kijkt na het plaatsen van een beton schutting zomaar bij u naar binnen, waardoor u ongestoord geniet van uw tuin of terras. Daarmee zorgt een beton schutting ook voor een aangenaam gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Beton schutting kopen: verschillende motieven

Betonnen schuttingen bieden een duurzame en praktische oplossing om uw tuin of terras af te schermen. Naast de bekende strakke uitstraling van beton zijn er tegenwoordig wel 10 verschillende motieven beschikbaar om betonnen schuttingen een aantrekkelijker uiterlijk te geven. Een cottage-motief geeft bijvoorbeeld een landelijke en gezellige uitstraling aan de schutting en past goed bij een tuin met veel groen en natuurlijke elementen. Het motief bestaat uit verticale planken met afgeronde bovenkanten die een rustieke sfeer uitstralen.

Een ander populair motief is het gemetseld steenpatroon. Dit geeft de schutting het uiterlijk van een muur van bakstenen, zonder de kosten en moeite van het metselen van een echte muur. Dit motief past goed bij een moderne en strakke tuin. Ook een beton schutting met een houtmotief is populair. U krijgt het uiterlijk van hout, maar dan zonder de nadelen van hout, zoals rot, splinters en onderhoud. Dit motief past goed bij een natuurlijke tuin met veel houten elementen.

Wilt u een beton schutting kopen met een luxe uitstraling? Dan is een betonnen schutting met een glad uiterlijk een goede optie. Dit geeft een moderne en strakke uitstraling aan de schutting, en past goed bij een minimalistische tuin. Een andere populaire schutting is de schanskorfschutting. Dit is een hippe en duurzame schutting van metalen korven, gevuld met stenen of andere materialen.

Beton schutting kopen met gegarandeerde kwaliteit

Bovendien bieden we een garantie van 15 jaar op al onze beton schuttingen, waardoor u zeker bent van de kwaliteit van ons product. Onze experts staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw keuze. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgen we ervoor dat u binnen 24 uur een offerte van ons ontvangt. Zo weet u snel waar u aan toe bent en geniet u snel van uw nieuwe beton schutting.

Bel: 0527-745437 Schuttingen bekijken

Bel: 0641 492 844