Beton schutting Rustiek

BESCHRIJVING

BETON SCHUTTING RUSTIEK: UW TUIN LUXE AFGEWERKT

 • Leverbaar in antraciet en crème
 • Aan te passen aan uw wensen
 • Keuze uit een enkelzijdig of dubbelzijdig motief

Een beton schutting met rustiek motief is nieuw in ons assortiment en geeft uw tuin een luxe uitstraling. Het moderne design van deze schutting passen we volledig aan uw smaak en de stijl van uw tuin.

Voordelen beton schutting ten opzichte van een gemetselde schutting:

 • Geen fundering nodig
 • Net zo duurzaam
 • Een betonnen schutting is voordeliger dan een gemetselde schutting.

Koop een betonschutting met rustiek motief bij Betonnenschutting.com en profiteer van de volgende voordelen:

 • 15 jaar garantie op beton onderdelen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Montage door onze vakmensen mogelijk
 • Direct contact met een specialist op het gebied van betonschuttingen.

PRIJZEN VAN EEN BETONNEN SCHUTTING MET RUSTIEK MOTIEF

Al onze prijzen zijn op basis van een schutting met een hoogte van 1,80 meter. De totaalprijs van uw betonnen schutting is afhankelijk van de afmetingen van de betonschutting en van extra toevoegingen om de schutting volledig aan uw wensen aan te passen. Op onze tarieven pagina ziet u alle prijzen van Betonnenschutting.com. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 0527745437 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Prijs per strekkende meter

€ 68,78

Standaard hoogte schutting

1,80 meter hoog

  (houd er rekening mee dat de schutting nog ongeveer 10 cm de grond in gaat)

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

  • (max file size 64 MB)

Beschrijving

Offerte aanvragen

STEL ZELF UW BETON SCHUTTING RUSTIEK SAMEN

Bij Betonnenschutting.com passen we uw schutting aan aan uw wensen. Zo heeft u altijd een schutting die past bij de inrichting van uw tuin. Kies uit diverse afmetingen, kleuren en motieven voor uw betonnen schutting.

BETONNEN SCHUTTING RUSTIEK: KEUZE UIT VIJF KLEUREN

De betonschutting rustiek van Betonnenschutting.com is leverbaar in twee kleuren: antraciet, wit, stampgrijs, taupe en crème.

DE AFMETINGEN VAN EEN RUSTIEK MOTIEF BETONSCHUTTING

Onze schuttingen hebben een hoogte tussen de 36 centimeter en 3,24 meter. U bepaalt zelf de hoogte van uw betonschutting door te kiezen hoeveel elementen van 36 centimeter hoog we gebruiken. Behalve de hoogte kiest u ook het aantal hoeken van uw betonnen schutting. Een standaard schutting heeft meestal twee, drie of vier hoeken. Afhankelijk van de vorm van uw tuin, is het soms nodig om meer hoeken toe te voegen.

KEUZE UIT ENKELZIJDIG OF DUBBELZIJDIG MOTIEF

Kies een betonnen schutting met een enkelzijdig of een dubbelzijdig motief. Met een enkelzijdig motief is het rustieke motief aan een kant van de schutting zichtbaar. Met een dubbelzijdig motief zijn beide kanten van de schutting voorzien van het rustiek motief.

Het rustieke motief voegt aan iedere tuin een stoer en luxe element toe. Heeft u toch liever een betonschutting met een ander motief? Bij Betonnenschutting.com hebben we voor ieders smaak een passende stijl. Bekijk bijvoorbeeld eens onze nostalgische betonnen schutting en onze schutting met een motief van gebroken steen.

DE AFWERKING VAN UW BETONNEN SCHUTTING

U heeft de optie om uw betonnen schutting af te werken met sierlateien en afdekkappen die eveneens gemaakt zijn van beton. Tevens is het mogelijk om een poort te plaatsen in uw betonnen schutting of een haard met schanskorven.

BEZOEK DE SHOWTUIN VAN BETONNENSCHUTTING.COM

Breng om inspiratie op te doen gerust een bezoekje aan onze showtuin. Hier bekijkt u al onze betonnen schuttingen en mogelijkheden van dichtbij. Met uw vragen kunt u terecht bij onze medewerkers. Zij voorzien u graag van professioneel advies.

KOOP EEN BETONSCHUTTING MET RUSTIEK MOTIEF

Bij Betonschutting.com bent u verzekerd van een duurzame schutting met rustiek motief die jarenlang meegaat. We maken onze schuttingen van gewapend beton van de beste kwaliteit. Op alle betononderdelen krijgt u 15 jaar garantie.

Omdat het niet nodig is om een fundering te plaatsen, is het makkelijk om een betonschutting te monteren. Het is eveneens mogelijk dat onze hoveniers deze voor uw plaatsen. Zij doen dit op dagelijkse basis en hebben dan ook veel ervaring met de montage van betonnen schuttingen.

Meer informatie over een betonschutting met rustiek motief? Bel ons via 0527745437 of vraag een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte van Betonnenschutting.com.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beton schutting Rustiek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + negen =