Beton schutting Romania

BESCHRIJVING

De betonnen schutting met het Romania motief heeft een zeer luxe uitstraling en is een aanwinst voor elke tuin. Door middel van de toogplaten kunt u ook een speels effect toevoegen aan de betonnen schutting. De betonnen elementen van de Romania schutting zijn 36 cm hoog en beschikbaar dubbelzijdig motief. Met sierlateien en palen met diamantvormige paalkappen kunt u uw betonnen schutting een nog luxere uitstraling geven dan hij al heeft.

 • In dubbelzijdig motief verkrijgbaar
 • Palen zijn in diverse maten beschikbaar
 • Kleurkeuze: antraciet, taupe, wit of stampgrijs
 • Dikte: 11,5 cm x 11,5 cm

VOORDELEN VAN BETON SCHUTTING MET ROMANIA MOTIEF BIJ BETONNENSCHUTTING.COM

Onze monteurs kunnen de beton schutting Romania professioneel voor u plaatsen. Wij hebben jarenlange ervaring met dergelijke schuttingen strak en snel monteren. Wij geven standaard 15 jaar fabrieksgarantie op alle betonnen onderdelen. Zo kunnen wij garanderen dat u nog jarenlang plezier zult hebben van uw schutting.

 • 15 jaar fabrieksgarantie
 • Advies en contact met onze vakmensen
 • Offerte binnen één dag in huis

PRIJZEN VAN EEN BETONNEN SCHUTTING MET ROMANIA MOTIEF

Al onze getoonde prijzen zijn berekend op basis van een schutting met een hoogte van 180 cm zonder extra accessoires of montageprijzen. Uiteraard kunt u ook kiezen om uw beton schutting Romania (tegen een meerprijs) te personaliseren met extra opties zoals paalkappen en sierlateien.

Prijs betonnen schutting Romania per strekkende meter

Romania € 139,00

Kijk op onze tarievenpagina voor onze actuele prijzen. Klik op de onderstaande button om direct een offerte of meer informatie aan te vragen.

  (houd er rekening mee dat de schutting nog ongeveer 10 cm de grond in gaat)

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

GEWENSTE KLEUR KIEZEN VOOR DE BETONSCHUTTING ROMANIA

De betonnen schutting Romania is beschikbaar in 4 kleuren: antraciet, taupe, wit of stampgrijs. Op de afbeeldingen hieronder ziet u enkele voorbeelden van de betonnen schuttingen.

AFMETINGEN BETON SCHUTTING MET ROMANIA MOTIEF

Wij leveren onze schuttingen met een standaard hoogte van 180 cm. Wilt u liever een hogere betonschutting? Geef dit dan aan op het offerteformulier. Het is mogelijk om een schutting te maken tot 324 cm. Tevens kunt u het aantal hoeken van de betonnen schutting bepalen. Doorgaans hebben schuttingen 2, 3 of 4 hoeken. Dit is afhankelijk van uw tuin. Wij adviseren u hier graag over.

MOTIEF BETONNEN SCHUTTING

De betonnen schutting Romania is leverbaar met een dubbelzijdig Romania motief. Wilt u liever een ander motief? Wij hebben verschillende soorten schuttingen in ons assortiment, waaronder de betonnen schutting met een rots motief of een beton schutting met robuust motief..

LUXE UITERLIJK VOOR UW BETONNEN SCHUTTING ROMANIA

U kunt uw beton schutting Romania eenvoudig opleuken en een luxere uitstraling geven met sierlateien en piramidevormige paalkappen. Het is ook een optie om een poort te laten maken in uw betonnen schutting.

Terug naar het overzicht met betonnen schuttingen met motief.

BETON SCHUTTING ROMANIA KOPEN

Wij leveren standaard betonnen schuttingen gemaakt van de hoogste kwaliteit, waar u lang plezier van zult hebben. Daarom geven wij u standaard 15 jaar fabrieksgarantie. Betonnenschutting.com biedt ook de mogelijkheid om uw schutting vakkundig te laten plaatsen door onze monteurs. Geef dit graag in het onderstaande formulier aan.

Offerte aanvragen   info@betonnenschutting.com

1 beoordeling voor Beton schutting Romania

 1. Fam. Wassenaar

  wij willen graag even doorgeven dat wij zeer tevreden zijn over onze nieuwe schutting
  hij is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto’s van voor de bestelling
  ook wil ik graag de complimenten maken over het nette personeel tijdens de plaatsing , alles werd netjes in overleg gedaan
  en alles is keurig opgeruimd ( complimenten verdiend )

  nogmaals onze dank namens de Fam. Wassenaar (Geplaatst op 05-03-2015)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =