Beton Schutting Robuust

 • In dubbelzijdig motief verkrijgbaar
 • Palen leverbaar in verschillende hoogtes
 • In 4 verschillende kleuren leverbaar (bekijk hier de kleuren)
  • Wit-grijs
  • Stampgrijs
  • Taupe
  • Antraciet

De betonnen schutting met robuust motief is ons nieuwste motief die bij elke tuinstijl past. De betonplaten die worden gebruikt bij de constructie van de Robuust betonschutting hebben een hoogte van 36 cm en zijn verkrijgbaar in een ‘dubbelzijdige uitvoering’. Dit betekent dat zowel de voorzijde als de achterzijde van de betonplaat een decoratief motief heeft. De hoogte van de schutting wordt bepaald door het aantal betonplaten dat op elkaar wordt gestapeld. Hierdoor zijn verschillende hoogtes mogelijk, variërend van 72 cm tot en met 324 cm. De platen passen met een ‘mes en groef verbinding’ beter in elkaar dan een enkelzijdige beton schutting die ‘los op elkaar’ wordt gestapeld.  Mocht u een extra luxe uitstraling wensen, dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van sierlateien en paalkappen boven op de schutting.

* De aangegeven prijs is per strekkende meter en gebaseerd op een hoogte van 180 cm, waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het afhalen en plaatsen van de schutting. Optioneel bieden wij betonnen sierlateien en paalmutsen aan voor de afwerking van uw schutting, zowel in dezelfde kleur als in een afwijkende kleur. Deze keuze zorgt voor een verzorgde en strakke afwerking van de betonnen schutting met een robuust motief naar uw voorkeur.

In het onderstaande formulier kunt u uw aanvullende wensen aangeven, zodat wij een passende offerte kunnen opstellen.

Vanaf €139,00 p.m.

  Voeg hier een afbeelding toe van uw huidige schutting indien u uw schutting wilt laten verwijderen. (enkel JPG-bestanden)


  Voeg hier een afbeelding toe van uw huidige schutting indien u uw schutting wilt laten verwijderen. (enkel JPG-bestanden)


Onze reviews

5/5

Zeer tevreden met de eerlijke informatie naar de eventuele aankoop van de betonschutting toe.We zijn zeer vakkundig en vooral open en zonder enige druk geholpen met de keuze van een betonschutting.

5/5

"Ruime keus schuttingen, duidelijke offerte en erg fijn dat we de modellen in de showtuin kunnen bekijken."