Offerte binnen 72 uur wegens drukte. Onze showtuin is altijd vrij toegankelijk. 2e pinksterdag is de showtuin vrij toegankelijk. Er is dan geen adviseur aanwezig. 

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Prijzen van een beton schutting

Bij Betonnenschutting.com berekenen wij de prijs voor een betonschutting per strekkende meter. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze schuttingen en de bijbehorende prijs. Deze prijs is de basisprijs op basis van 1,80 meter hoogte. Toevoegingen kunnen de uiteindelijke kosten hoger doen uitvallen. Onze ervaren hoveniers kunnen ook een totaalpakket leveren voor uw tuin. Zij zijn u van dienst bij het verwijderen van de oude schutting, het plaatsen van de nieuwe schutting en zelfs bij een complete tuinverbouwing. Kijk voor meer informatie bij het kopje maatwerk.

 

Rots

€68,78

Nostalgie

€68,78

Romania

€68,78

Robuust

€68,78

Schanskorven

€op aanvraag

Gebroken steen

€68,78

Rustiek

€68,78

 

Graniet

€68,78

Gemetseld steen

€68,78

Glad

€68,78

 

 

 

Maatwerk door onze hoveniers

Bovenstaande prijzen zijn alleen voor de schutting zelf. Onze hoveniers helpen u ook graag bij het plaatsen van deze schutting en het verwijderen van de oude schutting. Indien gewenst maken wij een plan op maat voor een volledige tuinaanleg of –verbouwing. Wij stellen hiervoor altijd een offerte op maat op. Om een offerte aan te vragen kunt u contact met ons opnemen.

 

De opbouw van de prijs

De prijs van een betonschutting is van een aantal factoren afhankelijk. Op deze pagina vindt u de basisprijs per strekkende meter. De totale kosten kunnen hoger uitvallen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

 

  • De hoogte van de schutting

De schuttingen van betonnenschutting.com kunnen opgebouwd worden in hoogtes van 36 cm tot 3,24 meter hoog. In de basisprijs gaan wij uit van een schutting van 1,80 meter hoog.

 

  • Aantal hoeken

Veel standaard schuttingen hebben 2, 3 of 4 hoeken. Door de vorm of opbouw van uw tuin kan het noodzakelijk zijn om meer hoeken toe te voegen. Dit heeft effect op de prijs; meer hoeken betekent namelijk automatisch meer palen en meer maatwerk voor de schuttingdelen.

 

  • Motief

Bij Betonnenschutting.com kunnen wij de schuttingen met enkelzijdig of dubbelzijdig motief leveren. Bij een enkelzijdig motief komt het motief alleen terug op één kant van de schutting, bij een dubbelzijdig motief is zowel de voor- als de achterkant van de schutting voorzien van het gewenste motief. Het Robuust motief is alleen dubbelzijdig leverbaar. Hierdoor ligt de basisprijs van dit motief hoger.

 

  • Kleur

Wij kunnen de betonschutting leveren in diverse kleuren. Welke kleuren beschikbaar zijn, is geheel afhankelijk van het type schutting. Op de productpagina vindt u meer informatie over de mogelijke kleuren van onze betonschuttingen. Kijk voor een compleet overzicht op onze betonschutting pagina.

 

  • Paalkappen en lateien

Onze betonnen schuttingen kunnen worden afgewerkt met een extra optie. Bovenop de bovenste betonplaat kan een sierlatei van beton aangebracht worden en de palen kunnen worden afgewerkt met een piramidevormige afdekkap van beton.

 

  • Poort

Wij kunnen de betonschutting compleet met poort leveren. Net als bij de hoeken geldt dat er bij de keuze voor een poort mogelijk meer maatwerk nodig is. De positie en afmeting van de gekozen poort heeft namelijk effect op de breedte van de schuttingdelen. Wanneer wij hier maatwerk moeten toepassen, heeft dit invloed op de prijs.

 

Bovenstaande factoren maken het lastig om op voorhand een complete prijsopgaaf te communiceren. Betonnenschutting.com werkt daarom op offertebasis. Neem gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen voor uw betonschutting of voor een compleet maatwerkpakket voor uw tuin. U kunt onze klantenservice bereiken op het telefoonnummer 0527 745 437.

Loading...
Laden...