Beton schutting Nostalgie

BESCHRIJVING

 • Schutting met dubbelzijdig motief
 • In 4 verschillende kleuren leverbaar
 • Volledig naar uw wensen aangepast

Een betonschutting met nostalgie motief is een aanwinst voor uw tuin of terras en geeft een zomerse en mediterrane sfeer. Het strakke design van deze schutting met nostalgisch motief kan volledig naar uw smaak en stijl worden aangepast. Een betonnen schutting heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een gemetselde muur. Zo hoeft u voor het plaatsen van een betonschutting geen fundering aan te leggen, maar heeft een schutting van beton wel dezelfde duurzaamheid als een gemetselde schutting. Daarnaast is een betonschutting aanzienlijk goedkoper dan een gemetselde schutting.

Bestel uw beton schutting met nostalgie motief bij Betonnenschutting.nl en profiteer van onze geweldige service:

 • 15 jaar garantie
 • Direct contact met een expert in betonnen schuttingen
 • Binnen 24 uur een offerte
 • Wij kunnen uw betonnen schutting monteren

PRIJZEN VAN EEN BETONNEN SCHUTTING MET NOSTALGIE MOTIEF

Alle prijzen op onze website zijn op basis van een schutting van 1,80 meter hoog. De prijs is afhankelijk van de extra toevoegingen om uw schutting te verfraaien. Zo kunt u kiezen voor extra paalkappen en lateien voor een chique uitstraling van uw betonnen schutting. Kijk voor alle prijzen van onze betonnen schuttingen op onze tarieven pagina. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze betonnen schuttingen of voor het aanvragen van een offerte.

*De aangegeven prijs is gebaseerd op een hoogte van 180 cm en het door uzelf afhalen en plaatsen van de schutting.

 • Prijs per strekkende meter: € 139,00
 • Standaard hoogte schutting: 1,80 meter hoog

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

De juiste kleur voor uw betonnen schutting

Onze betonnen schutting met nostalgie motief kan worden geleverd in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

DE AFMETINGEN VAN UW BETONNEN NOSTALGIE SCHUTTING

De schuttingen van Betonnenschuttingen.nl zijn tussen de 36 cm en 3,24 hoog. U kunt zelf de hoogte van uw schutting bepalen door te kiezen hoeveel elementen van 36 cm u wilt gebruiken. Naast de hoogte kunt u ook kiezen hoeveel hoeken uw schutting met een nostalgisch motief moet hebben. Veel standaard schuttingen hebben twee, drie of vier hoeken, maar afhankelijk van de vorm van uw tuin kan het nodig zijn om meer hoeken toe te voegen.

Motief van uw beton schutting

Bij Betonnenschuttingen.com leveren we betonnen schuttingen met dubbelzijdig nostalgie motief. Bij een dubbelzijdig motief is zowel de voor- als de achterkant van de schutting voorzien van een nostalgie motief.

Naast betonnen schuttingen met nostalgie motief, heeft u bij Betonnenschuttingen.nl de keuze uit verschillende andere soorten motieven. Kies bijvoorbeeld voor een schutting met een granieten motief of een betonnen schutting met rotsmotief.

Luxe uitstraling voor uw betonschutting nostalgie
Voor een luxe uitstraling van uw betonnen schutting met nostalgie motief, kunt u ervoor kiezen om op de betonnen elementen een sierlatei te laten plaatsen. Daarnaast kunnen we de palen afwerken met een piramidevormige paalkap. Tevens is er de mogelijkheid om uw betonschutting met een poort te leveren.

Ga terug naar het volledige overzicht aan betonnen schuttingen met motief.

BETONNEN SCHUTTING NOSTALGIE KOPEN

Wanneer u uw betonnen schutting met nostalgie motief bij Betonnenschuttingen.com koopt, bent u verzekerd van een duurzame schutting waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Bij Betonnenschuttingen.nl krijgt u altijd 15 jaar garantie op onze betonnen schuttingen. Indien gewenst kunnen onze monteurs uw betonnen schutting binnen korte tijd bij u te plaatsen. Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beton schutting Nostalgie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 15 =