Offerte binnen 72 uur wegens drukte. Onze showtuin is altijd vrij toegankelijk. 2e pinksterdag is de showtuin vrij toegankelijk. Er is dan geen adviseur aanwezig. 

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Beton schutting Lariks motief

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschrijving

De betonnen schutting met lariks motief geeft uw tuin een natuurlijk uitstraling. U kunt optioneel kiezen voor paalkappen en sierlateien. Er zijn 5 kleuren verkrijgbaar: 


antraciet, crème, grijs, wit en taupe


VOORDELEN BETONNEN SCHUTTING MET LARIKS MOTIEF   • 15 jaar fabrieksgarantie op betonrot

  • Advies en contact: onze vakmensen beantwoorden graag al uw vragen

  • Plaatsing beton schutting Lariks motief door onze professionele monteurs

  • Binnen 24 uur een offerte op maat


U kunt uw beton schutting met Lariks motief door onze monteurs te laten plaatsen. Onze monteurs plaatsen deze schuttingen elke dag. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing van uw beton schutting. 


KENMERKEN BETONNENSCHUTTING LARIKS MOTIEF  • De platen hebben aan beide kanten een motief, dit noemen wij dubbelzijdig motief

  • Palen verkrijgbaar in diverse hoogtes

  • Betonkleuren: taupe, grijs, antraciet, creme en wit

  • Dikte betonpalen: 11,5 x 11,5 cm


PRIJZEN VAN EEN BETONNEN SCHUTTING MET LARIKS MOTIEF


De vanaf prijzen op deze website hebben wij gebaseerd op een bouwhoogte vanb 180 cm. De prijs kan veranderen door de hoogte aan te passen of het toevoegen van verschillende optie. Wanneer u hier advies in wenst, neem dan gerust contact met ons op.


Prijs betonnen schutting Lariks motief per strekkende meterLariks motief: op aanvraag (alleen dubbelzijdig te verkrijgen)


Offerte aanvragen  info@betonnenschutting.com


SHOWTUIN


Onze showtuin is 6 dagen per week te bezoeken. Wij heten u van harte welkom om de schutting met Lariks motief te komen bekijken.


Ons adres is


Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten
Noordoostpolder
Email: info@betonnenschutting.com
Telefoon: 0527-745437


BETON SCHUTTING LARIKS MOTIEF KOPEN


Een betonnen schutting Hout motief met een lange levensduur koopt u bij Betonnenschutting.com. Wij leggen u graag uit hoe u de schutting kunt plaatsen. Onze vakmensen kunnen tevens op een professionele manier de betonschutting plaatsen als u dit liever niet zelf doet. Geeft dit aan op het offerteformulier als u hier gebruik van wilt maken.

€ 135,00
Werkt het toevoegen niet? Maak dan gebruik van de laatste versie van chrome.

Details

De beton schutting lariks motief is ons nieuwste motief en verkrijgbaar in alle 5 de kleuren. Geef uw tuin een natuurlijke uitstraling en geniet van de voordelen van een betonnen schutting. De elementen zijn 12 of 24 cm hoog waardoor ze in elk bouwsysteem van ons passen en er gevarieerd kan worden in vele hoogtes.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Beton schutting Lariks motief

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Aanvullende Informatie

Groote Nee
Merk Nee
Loading...
Laden...