Beton schutting incl. plaatsen

Een betonschutting plaatsen betekent investeren in een langdurige, onderhoudsarme en stijlvolle tuinafscheiding. Of u nu streeft naar een moderne look of wanneer u juist een meer traditionele uitstraling wenst, ontdek alle voordelen en mogelijkheden voor het laten plaatsen van een betonschutting door de specialisten van Betonnenschutting.com.

Onze voordelen

Het kiezen van de juiste partij voor het plaatsen van uw beton schutting is vaak een hele uitdaging. Bij Betonnenschutting.com maken we die keuze voor u een stuk eenvoudiger. We bieden kwaliteit, vakmanschap en goede service. Onze installateurs zijn ervaren en grondig getraind om elke schutting met precisie en zorg te plaatsen. U mag er dus op vertrouwen dat we uw schutting stevig, duurzaam en op de juiste manier plaatsen.

Beton is een vak apart. We zijn er trots op dat we ons hebben gespecialiseerd in betonnen schuttingen. Dankzij deze expertise begrijpen we de nuances van het materiaal en zijn op die manier in staat om u de allerbeste kwaliteit en afwerking te bieden. Met een klantbeoordeling van 9,7 weet u bovendien zeker dat u kiest voor een partij die zich in de markt heeft bewezen en een uitmuntende klantenservice biedt.

Onze betonnen schuttingen

Bij betonschuttingen denken we vaak aan eenvoudige, grijze en strakke structuren. Maar de wereld van betonschuttingen heeft de afgelopen jaren een enorme evolutie doorgemaakt. Met een uitgebreid en divers assortiment geven onze betonnen schuttingen elke tuin een unieke uitstraling.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van moderne betonschuttingen, is de verscheidenheid aan motieven. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak en hedendaags design, een natuurlijke steenlook of een rustieke uitstraling, er is altijd een motief dat perfect bij uw tuin en stijl past. Beton kan nu zelfs zo worden bewerkt dat het de warme en natuurlijke uitstraling van hout heeft, zonder de nadelen van echt hout. Deze betonnen schuttingen met houtlook zijn ideaal voor diegenen die van de esthetiek van hout houden, maar een duurzamere en onderhoudsvriendelijkere oplossing wensen. Ze zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden en bieden tegelijkertijd de sterkte en duurzaamheid van beton. Bekijk ons volledige assortiment betonnen schuttingen.

Beton schutting laten plaatsen

Een professionele plaatsing van uw schutting garandeert een strak en jarenlang onderhoudsvrij resultaat. Een beton schutting laten plaatsen is daarmee de beste keuze. Onze ervaren monteurs zorgen voor een professionele plaatsing van uw betonschutting en hanteren een duidelijke en scherpe meterprijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Vraag een offerte op maat aan of bel 0527 745 437 en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen.

Zelf beton schutting plaatsen

Wilt u kosten besparen en een betonschutting zelf plaatsen? Dat kan! Indien gewenst leveren we alle onderdelen bij u thuis, zodat u met het plaatsen van uw eigen schutting kunt beginnen. Bekijk ons stappenplan voor zelf een betonschutting plaatsen.

Hoe plaatsen we een beton schutting?

Een betonnen schutting plaatsen we in vier stappen.

Stap 1: voorbereiding

De voorbereiding is erg belangrijk bij de aanleg van een betonschutting. Met een grondboor maken we op de meest efficiënte manier de benodigde gaten voor de betonpalen.

Stap 2: plaatsen van de palen

We plaatsen de betonnen palen en lijnen deze zorgvuldig uit. We zorgen voor een stevige en stabiele plaatsing waarmee de schutting jarenlang zal blijven staan.

Stap 3: Bevestigen en op maat zagen van betonplaten

Zelden komen wij tijdens het plaatsen van de betonschuttingen uit in “hele vakken”. Dit betekend dan ook, dat wij op locatie een vak met betonplaten in dienen te korten.

Stap 4: Bevestigen paalkappen en sierlateien

Na het zorgvuldig opzetten en uitlijnen van de betonnen schuttingdelen, volgt de finishing touch: paalkappen en sierlateien toevoegen. De paalkappen maken uw nieuwe betonnen schutting niet alleen mooier, maar bieden ook extra bescherming. Sierlateien plaatsen we horizontaal op de schuttingdelen en we voegen daarmee een extra laag van verfijning en klasse aan het geheel toe.

Onze tarieven

U bent bij ons altijd verzekerd van plaatsing door ervaren monteurs tegen een vaste en scherpe meterprijs. Deze basisprijs is gedefinieerd per strekkende meter, uitgaande van een standaardhoogte van 1,80 meter. De exacte prijs voor het laten plaatsen van uw betonschutting is afhankelijk van verschillende factoren. Zo varieert de hoogte van de schutting van 36 cm tot wel 3,24 meter.

Afhankelijk van de specifieke afmetingen van uw tuin, kan het nodig zijn om meer hoeken toe te voegen. Dit zorgt voor extra kosten door het benodigde maatwerk en extra palen. Daarnaast bieden we buiten onze standaard dubbelzijdige motief betonplaten ook unieke exclusieve betonplaten aan “betonplaten waarbij de voorzijde een ander motief heeft dan de achterzijde, zo kan een schutting tussen 2 woningen in een afwijkend uiterlijk hebben. Bijvoorbeeld een Nostalgisch motief aan 1 zijde, en een strak klassiek steenmotief aan de andere zijde. We raden altijd aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte op maat.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder en voorzien u altijd binnen 24 uur van een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor een beton schutting incl. plaatsen.