Offerte binnen 72 uur wegens drukte. Onze showtuin is altijd vrij toegankelijk. 2e pinksterdag is de showtuin vrij toegankelijk. Er is dan geen adviseur aanwezig. 

0 offerte(s)

Uw offerte bevat geen artikelen.

Beton schutting Hout motief

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschrijving

De betonnen schutting met hout motief kan geplaatst worden in elke tuin. Optioneel zijn de sierlateien en paalkappen. De schutting is te bestellen in de kleuren taupe, grijs, antraciet, creme en wit. De betonnen elementen zijn 36 cm hoog en 4,8 cm dik. Tevens zijn de betonnen onderdelen gemaakt van gewapend beton. Door de hoge kwaliteit zal het materiaal niet snel scheuren.


VOORDELEN BETON SCHUTTING MET HOUT MOTIEF KOPEN BIJ BETONNENSCHUTTING.COM  • Standaard 15 jaar fabrieksgarantie jarenlang plezier van uw betonschutting

  • Advies en contact: onze vakmensen beantwoorden graag al uw vragen

  • Plaatsing beton schutting Hout motief door onze vakmensen

  • Binnen 24 uur een offerte op maat


Het is mogelijk om uw beton schutting met Hout motief door onze vakmensen te laten plaatsen. De monteurs van Betonnenschutting.com plaatsen dagelijks betonnen schuttingen. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing van uw beton schutting. Tevens garanderen wij u dat u nog een lange tijd zult genieten van uw betonschutting met Hout motief door 15 jaar fabrieksgarantie te geven op alle betonnen onderdelen.


EIGENSCHAPPEN BETONNENSCHUTTING HOUT MOTIEF  • Beschikbaar met een dubbelzijdig motief

  • Palen verkrijgbaar in diverse hoogtes

  • Betonkleuren: taupe, grijs, antraciet, creme en wit

  • Dikte betonpalen: 11,5 x 11,5 cm


PRIJZEN VAN EEN BETONNEN SCHUTTING MET HOUT MOTIEF


De prijzen die wij vermelden op onze website zijn per strekkende meter en hebben we gebaseerd op een hoogte van 1,8 meter zonder toebehoren. Door het toevoegen van extra accessoires kan de prijs van uw betonschutting hoger uitvallen.


Prijs betonnen schutting Hout motief per strekkende meterHout motief: € 124,15 (alleen dubbelzijdig te verkrijgen)


Wilt u meer informatie over onze prijzen? Op onze tarievenpagina vindt u al onze actuele prijzen. Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen.


Offerte aanvragen   info@betonnenschutting.com


KIES DE GEWENSTE KLEUR VOOR UW BETONSCHUTTING HOUT MOTIEF


De beton schutting met Hout motief is beschikbaar in de kleuren taupe, creme, grijs, antraciet en wit. De kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen en passen goed bij het Hout motief. Hierdoor waant u zich in een natuurlijke tuin.


Op de afbeeldingen hieronder ziet u enkele voorbeelden van de betonnen schutting Hout motief.
 


 


AFMETINGEN BETON SCHUTTING HOUT MOTIEF


Onze beton schuttingen worden geleverd met een standaard hoogte van 180 cm. Wilt u liever een hogere betonschutting? Geef dit aan op het offerteformulier en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden. De betonschuttingen zijn te verlengen tot een hoogte van 240 cm. Tevens kunt u op het offerteformulier het aantal hoeken van uw betonnen schutting aangeven. Doorgaans bestaat een schutting uit 2, 3 of 4 hoeken, al verschilt dit per tuin. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.


MOTIEF BETONNEN SCHUTTING


De beton schutting met Hout motief is verkrijgbaar met een dubbelzijdig motief. Wij hebben ook betonnen schuttingen met andere motieven in ons assortiment zoals de beton schutting met gemetseld steen motief of gebroken steen motief. Of ga terug naar het volledige overzicht aan betonnen schuttingen met motief.


SHOWTUIN


Bezoek onze showtuin om inspiratie op te doen en een betere impressie te krijgen van onze betonnen schuttingen. Wij geven u graag advies over welke schutting het beste bij uw tuin past.Ons adres is


Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten
Noordoostpolder
Email: info@betonnenschutting.com
Telefoon: 0527-745437
 

BETON SCHUTTING HOUT MOTIEF KOPEN


Een betonnen schutting Hout motief met een lange levensduur koopt u bij Betonnenschutting.com. Wij leggen u graag uit hoe u de schutting kunt plaatsen. Onze vakmensen kunnen tevens op een professionele manier de betonschutting plaatsen als u dit liever niet zelf doet. Geeft dit aan op het offerteformulier als u hier gebruik van wilt maken.

€ 124,15
Werkt het toevoegen niet? Maak dan gebruik van de laatste versie van chrome.

Details

De betonnen schutting met hout motief kan geplaatst worden in elke tuin en wordt standaard geleverd met luxe sierlateien en paalkappen. De betonschutting is te bestellen in de kleuren taupe, grijs, creme, antraciet en wit. De betonnen elementen zijn 36 cm hoog en 4,8 cm dik. Tevens zijn de betonnen onderdelen gemaakt van gewapend beton. Door de hoge kwaliteit zal het materiaal niet snel scheuren.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Beton schutting Hout motief

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Aanvullende Informatie

Groote Nee
Merk Nee
Loading...
Laden...