Beton schutting Hout motief

BESCHRIJVING

De betonnen schutting met hout motief kan geplaatst worden in elke tuin, optioneel zijn luxe sierlateien en paalkappen. De schutting is te bestellen in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs. De betonnen elementen zijn 36 cm hoog en 4,8 cm dik. Tevens zijn de betonnen onderdelen gemaakt van gewapend beton. Door de hoge kwaliteit zal het materiaal niet snel scheuren.

VOORDELEN BETON SCHUTTING MET HOUT MOTIEF KOPEN BIJ BETONNENSCHUTTING.COM

 • Standaard 15 jaar fabrieksgarantie jarenlang plezier van uw betonschutting
 • Advies en contact: onze vakmensen beantwoorden graag al uw vragen
 • Plaatsing beton schutting Hout motief door onze vakmensen
 • Binnen 24 uur een offerte op maat

Het is mogelijk om uw beton schutting met Hout motief door onze vakmensen te laten plaatsen. De monteurs van Betonnenschutting.com plaatsen dagelijks betonnen schuttingen. Zo bent u verzekerd van een correcte plaatsing van uw beton schutting. Tevens garanderen wij u dat u nog een lange tijd zult genieten van uw betonschutting met Hout motief door 15 jaar fabrieksgarantie te geven op alle betonnen onderdelen.

EIGENSCHAPPEN BETONNENSCHUTTING HOUT MOTIEF

 • Beschikbaar met een dubbelzijdig motief
 • Palen verkrijgbaar in diverse hoogtes
 • Betonkleuren: antraciet, taupe, wit of stampgrijs
 • Dikte betonpaal: 11,5 x 11,5 cm

PRIJZEN VAN EEN BETONNEN SCHUTTING MET HOUT MOTIEF

De prijzen die wij vermelden op onze website zijn per strekkende meter en hebben we gebaseerd op een hoogte van 1,8 meter zonder toebehoren. Door het toevoegen van extra accessoires kan de prijs van uw betonschutting hoger uitvallen.

Prijs betonnen schutting Hout motief per strekkende meter

Hout motief: € 190,00

Wilt u meer informatie over onze prijzen? Op onze tarievenpagina vindt u al onze actuele prijzen. Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen.

  (houd er rekening mee dat de schutting nog ongeveer 10 cm de grond in gaat)

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

KIES DE GEWENSTE KLEUR VOOR UW BETONSCHUTTING HOUT MOTIEF

De beton schutting met Hout motief is beschikbaar in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs. De kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen en passen goed bij het Hout motief. Hierdoor waant u zich in een natuurlijke tuin.

Op de afbeeldingen hieronder ziet u enkele voorbeelden van de betonnen schutting Hout motief.

AFMETINGEN BETON SCHUTTING HOUT MOTIEF

Onze beton schuttingen worden geleverd met een standaard hoogte van 180 cm. Wilt u liever een hogere betonschutting? Geef dit aan op het offerteformulier en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden. De betonschuttingen zijn te verlengen tot een hoogte van 240 cm. Tevens kunt u op het offerteformulier het aantal hoeken van uw betonnen schutting aangeven. Doorgaans bestaat een schutting uit 2, 3 of 4 hoeken, al verschilt dit per tuin. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

MOTIEF BETONNEN SCHUTTING

De beton schutting met Hout motief is verkrijgbaar met een dubbelzijdig motief. Wij hebben ook betonnen schuttingen met andere motieven in ons assortiment zoals de beton schutting met gemetseld steen motief. Of ga terug naar het volledige overzicht aan betonnen schuttingen met motief.

BETON SCHUTTING HOUT MOTIEF KOPEN

Een betonnen schutting Hout motief met een lange levensduur koopt u bij Betonnenschutting.com. Wij leggen u graag uit hoe u de schutting kunt plaatsen. Onze vakmensen kunnen tevens op een professionele manier de betonschutting plaatsen als u dit liever niet zelf doet. Geeft dit aan op het offerteformulier als u hier gebruik van wilt maken.

Offerte aanvragen   info@betonnenschutting.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beton schutting Hout motief” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + tien =