Beton schutting Glad

BESCHRIJVING

BETON SCHUTTING GLAD VOOR EEN LUXE UITSTRALING

  • Verkrijgbaar in antraciet, taupe, wit of stampgrijs
  • Keuze uit dubbelzijdige gladde afwerking
  • Moderne uitstraling

Een beton schutting glad is stevig, modern en heeft een natuurlijke uitstraling. Het is de ideale oplossing voor een duurzame omheining om uw tuin. We passen de afwerking en het ontwerp van de gladde beton schutting volledig aan uw wensen.

De voordelen van een beton schutting kopen bij Betonnenschutting.com:

  • Binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte
  • 15 jaar garantie op de betononderdelen
  • Eventuele montage door onze deskundige hoveniers
  • Professioneel advies door onze experts

PRIJZEN VAN EEN BETONNEN SCHUTTING GLAD

De prijzen van onze gladde beton schutting zijn gebaseerd op een schutting met een hoogte van 1,80 meter. De exacte prijs van uw schutting hangt af van de afmetingen en de eventuele afwerking om de beton schutting helemaal aan te laten sluiten bij uw wensen en de stijl van uw tuin. Een overzicht van onze tarieven vindt u hier.

*De aangegeven prijs is gebaseerd op een hoogte van 180 cm en het door uzelf afhalen en plaatsen van de schutting.

Prijs per strekkende meter

€ 139,00

Hoogte schutting

Onze standaardhoogte is 1,80 meter

Wilt u meer weten over onze tarieven of wilt u een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0527745437,vul het contactformulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan met behulp van onderstaande button.

    Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

OP MAAT GEMAAKTE BETON SCHUTTING GLAD

Wij bieden u de mogelijkheid om de betonnen schutting helemaal aan te passen aan uw wensen. Kies voor de afwerking die het beste past bij uw smaak en de stijl van uw tuin. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en motieven voor een betonnen schutting.

DE AFMETINGEN VAN EEN GLADDE BETON SCHUTTING

Wij gebruiken betonelementen die een hoogte hebben van 36 centimeter. Hiermee bouwen we de schutting op tot de hoogte die u wilt. We hebben in het verleden zelfs schuttingen geplaatst met een hoogte van 3,24 meter. Verder bepaalt u de hoeveelheid hoeken van uw schutting. Een standaardschutting heeft twee tot vier hoeken, maar het is goed mogelijk om meer hoeken toe te voegen. In sommige gevallen is het vanwege de vorm van de tuin noodzakelijk om meerdere hoeken toe te voegen.

KLEUREN BETONNEN SCHUTTING GLAD

Betonnenschutting.com levert de beton schutting glad in antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

VERSCHILLENDE MOTIEVEN BIJ BETONNENSCHUTTING.COM

Wij bieden beton schuttingen met een dubbelzijdig motief. Een dubbelzijdig motief houdt in dat de schutting aan beide kanten glad afgewerkt is.

Onze beton schutting glad heeft een prachtige luxe en moderne uitstraling. Wanneer deze schutting niet bij uw tuin past, heeft u bij Betonnenschutting.com de keuze uit diverse andere motieven. Voor een robuuste uitstraling kiest u voor een granieten schutting. Verder hebben we ook een beton schutting met een nostalgisch motief in ons assortiment. Aan elke betonnen schutting zijn schanskorven toe te voegen.

EEN PRACHTIGE AFWERKING VOOR UW BETON SCHUTTING

Voor een optimale afwerking heeft u de optie om uw beton schutting af te werken met bijpassende palen, sierlateien en paalkappen. Wilt u liever een meer opvallende afwerking? Kies dan voor palen en sierlateien met een ander motief.

BETON SCHUTTING GLAD KOPEN

Wanneer u een gladde beton schutting bij ons koopt, bent u verzekerd van een duurzame tuinafscheiding waar u jarenlang plezier van heeft. Wij maken onze schuttingen van de beste kwaliteit gewapend beton en geven u standaard 15 jaar garantie op de betononderdelen.

Het is zeer eenvoudig om de schutting te plaatsen, maar het is ook mogelijk dat wij uw beton schutting plaatsen. Onze deskundige hoveniers plaatsen uw gladde beton schutting op korte termijn.

Wilt u meer weten over onze beton schuttingen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0527745437 / 06-41492844 of vul ons contactformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte van ons.

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beton schutting Glad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *