Beton schutting gemetseld steen

BESCHRIJVING

De betonnen schutting met een gemetseld steen motief is een goed alternatief voor een gemetselde muur en is geschikt voor elke tuin. U kunt de beton schutting gemetseld steen bestellen in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs. Een combinatie van deze kleuren is ook mogelijk. De betonnen elementen van de stenen schutting hebben een hoogte van 36 cm en zijn beschikbaar met een dubbelzijdig motief. Wilt u de beton schutting een luxe uitstraling geven, dan kunt u een sierlatei bovenop de betonen platen toevoegen en een diamantvormige kop op de palen bevestigen.

VOORDELEN BETON SCHUTTING GEMETSELD STEEN KOPEN BIJ BETONNENSCHUTTING.COM

 • 15 jaar fabrieksgarantie op alle betononderdelen
 • Advies en contact: onze vakmensen beantwoorden graag al uw vragen
 • Offerte snel in huis: binnen 24 uur

De ervaren monteurs van Betonschutting.com kunnen elke betonnen schutting professioneel in uw tuin plaatsen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze schuttingen strak en snel voor u monteren. Op alle betonnen onderdelen ontvangt u 15 jaar fabrieksgarantie: zo bent u ervan verzekerd dat u nog lang plezier van uw beton schutting zult hebben.

EIGENSCHAPPEN BETONNEN SCHUTTING GEMETSELD STEEN

 • Dubbelzijdig motief verkrijgbaar
 • Palen zijn in verschillende hoogtes beschikbaar
 • Kleurkeuze beton: antraciet, taupe, wit of stampgrijs
 • 11,5 cm x 11,5 cm dik

PRIJZEN VAN EEN STENEN SCHUTTING VAN BETON MET GEMETSELD MOTIEF

De prijzen die vermeld staan op onze website zijn berekend op basis van een stenen schutting van 1,8 meter, zonder extra accessoires of montageprijzen. U kunt er ook voor kiezen om uw beton schutting met gemetseld steen motief te verfraaien met accessoires zoals sierlateien en paalkappen.

PRIJS BETONNEN SCHUTTING GEMETSELD STEEN MOTIEF PER STREKKENDE METER

Gemetseld-steen-met-lateien-en-paalkappen

Gemetseld steen € 139,00

Op onze tarievenpagina vindt u al onze actuele prijzen. Wilt u meer informatie over onze schuttingen of direct een offerte aanvragen? Maak dan een keuze uit onderstaande buttons.

  (houd er rekening mee dat de schutting nog ongeveer 10 cm de grond in gaat)

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

Beschrijving

KIES UW GEWENSTE KLEUR

De betonnen schutting gemetseld steen is leverbaar in 4 kleuren: antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Op de afbeeldingen hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze beton schuttingen.

AFMETINGEN BETON SCHUTTING GEMETSELD STEEN MOTIEF

De beton schuttingen hebben een standaard afmeting van 180 cm hoog. Als u liever een hogere betonschutting wilt hebben dan kunt u dit aangeven op het offerteformulier. Onze schuttingen zijn uit te breiden tot 324 cm. Daarnaast kunt u ook aangeven uit hoeveel hoeken de betonnen schutting moet bestaan. De meeste schuttingen bestaan uit 2,3 of 4 hoeken, afhankelijk van de tuin. Wij geven u hier graag advies over.

MOTIEF

De beton schutting met gemetseld steen motief is verkrijgbaar met een dubbelzijdig motief. Wij hebben ook betonnen schuttingen met andere motieven in ons assortiment. Zo kunt u kiezen uit de betonnen schutting met een robuust motief of de betonnen schutting met een Romania motief.

BETON SCHUTTING MET LUXE UITSTRALING

Om uw betonnen schutting een luxere uitstraling te geven kunt u sierlateien en piramidevormige paalkoppen toevoegen aan uw schutting. U kunt er ook voor kiezen om een poort te laten maken in uw betonnen schutting met gemetseld steen motief.

Terug naar volledige overzicht aan betonnen schuttingen met motief.

BETON SCHUTTING GEMETSELD STEEN KOPEN

Bij Betonnenschutting.com verzekeren wij u van een betonnen schutting die gemaakt is van hoogwaardig materiaal en waar u lang plezier van zult hebben. Wij geven u daarom altijd 15 jaar fabrieksgarantie. Als u de schutting professioneel geplaatst wilt hebben, dan kunt u dit hieronder op het offerteformulier aangeven.

Offerte aanvragen   info@betonnenschutting.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beton schutting gemetseld steen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 1 =