Beton schutting Gebroken steen

BESCHRIJVING

 • Verkrijgbaar in antraciet, wit en crème
 • Keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig motief
 • Aan te passen naar uw persoonlijke wensen

Een betonnen schutting met het motief van gebroken steen geeft uw tuin een strakke en natuurlijke uitstraling, zonder dat u hiervoor een muur hoeft te metselen. Voor een extra luxe uitstraling kunt u ervoor kiezen om de schutting af te werken met betonnen sierlateien en paalkappen.

Wanneer u kiest voor een betonnen schutting van Betonnenschutting.com, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Deskundig advies van onze hoveniers
 • Standaard 15 jaar fabrieksgarantie op de betononderdelen
 • Montage van uw betonnen schutting is mogelijk
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

  (houd er rekening mee dat de schutting nog ongeveer 10 cm de grond in gaat)

  Voeg hier een afbeelding toe indien u uw aanvraag wilt toelichten met beeldmateriaal (alleen JPG bestand)

  • (max file size 64 MB)

Beschrijving

Offerte aanvragen

PRIJZEN VAN BETON SCHUTTING GEBROKEN STEEN

De prijzen van een betonnen schutting met Gebroken Steen-motief zijn gebaseerd op een schutting van 1,80 meter hoog. Onderstaand bedrag geeft u een indicatie van de prijs per strekkende meter. De definitieve prijs is afhankelijk van de afmetingen van uw betonnen schutting en eventuele aanvullende opties.

 • Prijs per strekkende meter: € 68,78
 • Standaard hoogte schutting: 1,80 meter

Voor meer informatie over de prijs van een beton schutting kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

BEPAAL ZELF DE AFMETINGEN VAN UW SCHUTTING

Wij maken voor onze schuttingen gebruik van betonelementen van 36 centimeter hoog. Het voordeel van deze elementen is dat de schutting zo hoog gemaakt kan worden als u zelf wilt. Ook kiest u zelf hoeveel hoeken uw schutting krijgt. Standaard schuttingen hebben meestal twee, drie of vier hoeken. Afhankelijk van de vorm van uw tuin kan het nodig zijn om meer hoeken toe te voegen. De palen voor uw schutting zijn in verschillende hoogtes leverbaar en hebben een dikte van 11,5 bij 11,5 centimeter.

BETONSCHUTTING LEVERBAAR IN VIJF KLEUREN

De betonnen schutting Gebroken Steen kan geleverd worden in de kleuren antraciet, wit, stampgrijs, taupe en crème. U kiest zelf de kleur die u het mooist vindt en die het best bij uw tuin past.

MOTIEF VAN UW BETONNEN SCHUTTING

U heeft bij ons de keuze uit schuttingen met een enkelzijdig of een dubbelzijdig motief. Bij een enkelzijdig motief is het motief van Gebroken Steen zichtbaar aan één kant van de schutting. Bij een dubbelzijdig motief zijn beide kanten van de schutting voorzien van het motief.

Kiest u toch liever een ander motief? Bij Betonnenschutting.com heeft u een ruime keus aan motieven. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een beton schutting met een graniet of een rots motief.

Ga hier terug naar het volledige overzicht aan betonnen schuttingen met motief.

UW BETONNEN SCHUTTING LUXE AFGEWERKT

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw beton schutting met Gebroken Steen motief luxe af te werken. Kies bijvoorbeeld voor sierlateien bovenop de betonelementen, of werk de schuttingpalen af met paalkappen.

BEZOEK ONZE SHOWTUIN VOOR INSPIRATIE

Wilt u de verschillende betonnen schuttingen eens van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showtuin. Hier kunt u inspiratie opdoen en ziet u welke motieven wij aanbieden. Onze medewerkers bespreken graag uw wensen, zodat zij u kunnen voorzien van een passend advies.

BETONNEN SCHUTTING GEBROKEN STEEN KOPEN

Bij Betonnenschutting.com verzekeren wij u dat u een schutting aanschaft van de beste kwaliteit gewapend beton. Wanneer u bij ons een betonnen schutting met een motief van Gebroken Steen aanschaft, kunt u er zeker van zijn dat u er jarenlang plezier aan beleeft.

Wij geven standaard 15 jaar garantie op onze betonnen onderdelen. De schuttingen zijn eenvoudig te plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw schutting te laten plaatsen door onze deskundige hoveniers.

Via het onderstaande formulier vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beton schutting Gebroken steen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 6 =